Hogyan lehetne legyőzni a naívságot?
1.szerintem az,hogy valaki 10 perc múlva szomorúan néz rád,az nem mindenkire vonatkozik,hanem egy konkrét emberre vonatkozik
2.lelkiismeret-fióurdalásod lesz,hogy esetleg megbántottad,de téged is megbántottak...talán kicsit büszkébbnek kellene lenned.Nem vagy kicsit önbizalomhiányos?
3.nem kell haragtartónak lenned,mert a harag csak mérgez.Elég,ha egyszerűen nem hatódsz meg.
4.nem kell feltétlenül olyannak lenned,mint ők.Nem ártana változtatnod,de ezt csak te érheted el,úgy,hogy elhatározod,hogy holnap nem így lesz. (pl.A titok című film vagy könyv is erről szól,nézd meg esetleg)
Ezek az észrevételeim.
Az hogy így gondolkodsz,- mármint hogy legszívesebben olyan lennél, mint a többi köcsög- híven tükrözi, hogy 16 éves vagy.....:(((
Én azt tanácsolom, maradj ilyen, olyan kevesen vagyunk már.....!A szeretet nem lehet alábbvalóbb semminél sem....!!!!!
Másik válaszadó vagyok,és nem kell valakinek Isten vagy Jézus fanaikusnak lennie,hogy higgyen valamilyen vallásban. Sok mindenben lehet hinni,és alapjaiban a keresztnység nagyon szép vallás.
Pl.higgy abban,hogy kemény leszel!
A "Jézusos" vagyok + én írtam azt is, hogy maradj ilyen, olyan kevesen vagyunk már..... Nem vagyok fanatikus,temolomba sem járok, nem vagyok Jehova tanúja sem, egyszerűen csak segíteni akartam, s ajánlottam valakit, aki az én életem is segített rendbe tenni -nem részletezem- szerintem azért vannak benned ezek a kételyek, mert alapvetően jó úton jársz, most eldől majd, milyen útra térsz el- esetlegesen....:)
És köszönöm az elöttem szólónak, hogy "megvédett".....BÉKE.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!