Már soha nem lesz normális kapcsolatom?
Ne eröltess semmit!
A szerelem majd csak úgy jön ha nem várod.Addig is kitartás fel a fejjel:)
18L
utolsó hozzászóló: Ne bántsd, nem tehet róla, tényleg nem érett még meg...szinte mintha magamat látnám, nekem vhol ugyanez a problémám, csak én egy falat is húzok magam köré és ezért dobok el mkit...
a legjobb tanács talán, hogy adj esélyt másoknak!
Érezd jól magad ameddig cska tudod, mert egyszer vagy fiatal!használd ki!
nem kell kétségbe esni!Minél jobban várod, annál jobban nem fog jönni!
nem kell senkivel összejönnöd legelsőre csak azért h neked is legyen valakid.Ismerd meg az embereket és úgy dönts!
Sok sikert!!!!
20/L
Azért ez a 3x házasodó, fűvel-fával megcsaló bekategorizálás kicsit vicces volt szerintem.
Egyszerűen ahogy már írták is, még nem értél meg, vagy a másik eset, hogy bár kész vagy egy komoly kapcsolatra, akikkel eddig összejöttél, nem voltak számodra "megfelelőek". Hiába voltak helyesek, kedvesek, nem nyomulósak, igazán nem mozgatott meg egyik sem. Szerintem örülj neki, hogy van erőd egy nap után kimondani a másiknak, hogy vége, nem húzni a fejét hónapokig azon igyekezve, hogy valahogy lerázd, mert neked nem jön be. Ha igazán fontosak lettek volna neked azok a fiúk, akikről írtál, hiányzott volna a társaságuk, nem azt érezted volna, hogy leláncolnak és korlátozzák a szabadságod. Ha majd tényleg megtetszik valaki és vonzódsz hozzá annyira, hogy akár szerelem is legyen belőle, eltűnik ez a furcsa érzés, meglátod. Addig meg bulizz, tanulj, dolgozz, pihenj, légy szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!