Másokat is megijeszt az idő múlása?
Vészesen közeledek a harminchoz, azt hiszem ez az oka. Nem úgy alakultak a dolgok, ahogy azt elképzeltem ennyi idős koromra. Most sok tekintetben olyan élethelyzetben vagyok, mint a húszas éveim elején. Sok mindent újra kellett kezdeni az életemben, most pl. a tanulást. Nagyon megijeszt a gondolat, hogy hamarosan harminc éves leszek, olyan jó lenne még egy darabig huszonéves lenni...
Ti hogy vagytok ezzel?
Miután betöltötted a 16. életévedet, az idő szárnyalni látszik. Egy szempillantás, és huss, már nem is harminc, de ötven plusz éves leszel.
Szóval, mihez képest? A majdnem harminc közel sem sok.
Ne is mondd, én is bele vagyok betegedve ebbe :/ Esküszöm, mintha még csak egy hete lett volna szilveszter és tessék, már el is telt az év fele.
26 éves vagyok, de lélekben még mindig egy 10 évvel fiatalabb kis tininek érzem magam. A régi iskolatársaim zömé már megházasodik és gyereket vállal, én pedig ha tehetném, még mindig a barátaimmal bandáznék és kirándulgatnék egész nyáron.
Sajnos a tényleges tiniéveim nem egészen úgy alakultak, ahogy én azt szerettem volna, épp ezért még így 26 évesen se érzem azt, hogy kellően "kiéltem volna magamat", már ami a fiatalkori bulizásokat és közösségi élményeket illeti. Rengeteg mindent szeretnék még megtenni, és rengeteg mindenben szeretnék még részt venni, de egyre frusztrálóbb ez úgy, hogy közben már mindenki azt várja el tőlem, hogy én is megállapodjak és összeházasodjak valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!