Volt már, hogy valami vagy valaki megijesztett titeket ezen a honlapon? Mi a története?
Kérlek NE írjatok konkrét felhasználóneveket, csak a szituációt.
Kíváncsi vagyok, mi volt az, ami szó szerint rátok hozta a frászt. Hogy kinél hol van a határ. Hogy mi az a kategória általánosságban. ami már bizarrnak számít.
Példa lehet akár egy kérdés, akár egy hozzászólás vagy akár egy Nektek írt személyes üzenet.
nem volt ilyen és nem is lessz
mégis mi lehetne olyan ijesztő?
A pedofilos kérdések. Például amikor egy felnőtt férfi feltett egy kérdést és azért kampányolt, hogy 0-6 éves korig ne legyen ruha a strandon a kislányokon. :(
Nem úgy volt ijesztő ez, mint egy horror film.... Ez teljesen máshogy ijesztő. Kitudja mi járhat a fejében a fickónak és mikor durran el az agya... Ez még úgy is ijesztő, hogy nincs gyermekem.
az túlzás, h megijesztett, de hogy sok elmebeteg van itt, az tuti.
msot direkt visszaolvastam az üzeneteimet:
-jó pár éve másik regisztrációmnál kaptam egy fenyegető levelet, hogy "bokszoljuk le a dolgot" . nem részletezte,h miért, azt hiszem, vmi dohány háborodott fel vmiért (nem válaszoltam)
-hisztis lányok is írta, mert nem tetszett nekik, amit párkapcsolat témában írtam, természetesen személyeskedtek csak
-amikor útitársat kerestem, írt egy srác, aki azonnal akar indulni biciklivel (!) télen, úgy h sátorban alszunk, szerencsére lekopott, mert láttam, h más kérdéseknél öngyilkosságra biztatta a kérdezőt
ami a kommenteket illeti:
-egy olasz származású beépített rendőr nickjével író ember az összes utazásos kérdésnél kötekszik, érdemben semmire nem válaszol- tuti h nem százas
-volt egy orvostanhallgató, aki habzó szájjal szidta éveken keresztül a bölcsészeket, tiszta dili volt ő is
-de a kedvencem a testépítő volt, aki olyan szinten frusztrált volt, h minden kérdésnél magyarázni kezdte a bizonyítványát, h "x év edzek, van tapasztalatom, x éve itt dolgozom"
Ezen az oldalin nem megijesztőek az emberek hanem szomorítóak
Sokszor engem is megszomorítottak
Ha akarod leirom
látom, érdekel még a téma. akkor nézd meg ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__hazif..
szerintem ez elég ijesztő, hogy milyen elánnal esnek neki egy gyereknek, csak mert rossz a helyesírása és nincs ötlete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!