Mi a FNaF 6. története?
Pl. -Miről szól
-Mikor játszódik (az előző részek előtt vagy után, stb.)
#2 van története, csak ahhoz az egészet jól kéne tudni. A minigamekből meg lehet tudni az egész történetet. Szóval. Az alap sorrend a Fnaf történetében az: FNaF4, Fnaf SL, Fnaf 2,FnaF 1,FnaF 3,FnaF 6 stb... Szóval...
A Fnaf 6 nak az a story-a, hogy ugye William Afton Springtrapban van a Fnaf 3 ban. Felgyújtja az éttermet, de ő megmaradt, és elszállították egy másik étterembe, ahol az éjjeliőr (mint a Fnaf 3 ban) William Afton Fia: Michael Afton.
Ennek a résznek az az általam kitalált története, hogy ugye Williamnak volt 3 gyereke:
Michael Afton (Fnaf 4, Fnaf 3, Fnaf 6,)
Elizabeth Afton (Akit Baby behúzott magába, és a lelke Babybe került)
???? Afton. (Ő az, aki terror an tartotta a fiút, és dobta őt Fredbear szájába. Az ő lelke Foxyban van)
És William végre találkozhatott a 32 éve nem látott lányával, mivel a Fnaf 6 ban van Scrap baby, aki igazából Circus Baby.
A Rockstar Animatronickok azért mozognak, mert ők igazából a Fnaf 1-es,és Withered Animatronickok felújítva. Ja... (Ez csak az én történetem, szóval ne alázzatok, mivel nem érdekel a rossz kommentelők véleménye. Ha valaki nem így gondolja, megértem. Nem kell ezért szidnija a másikat mert máshogy gondolja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!