Létezik olyan, hogy valakinek alapjáraton olyan a genetikája, hogy nehezen tud berúgni? 18L
Figyelt kérdés
12 évesen rúgtam be először. Akkoriban 1 üveg bor kellett hozzá. Bár akkor sem voltam totál részeg, hiszen mindenre emlékszem. Ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban megtetszett ez az alkesz életmód. Talán 2x voltam részeg életem során, a többi mind spiccesedés volt, és már immunis vagyok a borra, a sörre pedig mindig is az voltam. Ez csak azért zavar, mert bárhogy is adom össze, napi 2500 forint szükséges LEGALÁBB az ittas állapot eléréséhez. Tehát: 2500 x 30= 75000 forint egy hónapban az, hogy ittas állapotba kerüljek, és nem is beszéltem még részegségről... Elég drága ''mulatság'' ez, és rohadtul irigylem azokat, akik 20 ezerből elvannak egész hónapban UGYANAZÉRT a hatásért... Nem tudom mi a baj velem. Hogyha valaki a gyakorlatiságra saccol, az téved, hiszen a magyarázatom első 2 sora mindent elárul.2020. máj. 29. 12:42
21/21 A kérdező kommentje:
Persze, vannak tesóim, de elköltöztek már évekkel ezelőtt.
2020. jún. 9. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!