Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik olyan, hogy valakinek...

Létezik olyan, hogy valakinek alapjáraton olyan a genetikája, hogy nehezen tud berúgni? 18L

Figyelt kérdés
12 évesen rúgtam be először. Akkoriban 1 üveg bor kellett hozzá. Bár akkor sem voltam totál részeg, hiszen mindenre emlékszem. Ahogy telt-múlt az idő, egyre jobban megtetszett ez az alkesz életmód. Talán 2x voltam részeg életem során, a többi mind spiccesedés volt, és már immunis vagyok a borra, a sörre pedig mindig is az voltam. Ez csak azért zavar, mert bárhogy is adom össze, napi 2500 forint szükséges LEGALÁBB az ittas állapot eléréséhez. Tehát: 2500 x 30= 75000 forint egy hónapban az, hogy ittas állapotba kerüljek, és nem is beszéltem még részegségről... Elég drága ''mulatság'' ez, és rohadtul irigylem azokat, akik 20 ezerből elvannak egész hónapban UGYANAZÉRT a hatásért... Nem tudom mi a baj velem. Hogyha valaki a gyakorlatiságra saccol, az téved, hiszen a magyarázatom első 2 sora mindent elárul.
2020. máj. 29. 12:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy alaptanfolyamok vannak sok helyen. Sőt, van, ami még kedvező áron is!

Borháló nagyon jó és országos.

BP-n ott van a Gellért téren a Palack borbár. DiVino. Borkostolok.hu .

Itt gyakorin van Mojjo és Phoney két komolyabban is hozzá értő tag.

Web lapok:

borrajongo.blog.hu

Művelt alkoholista

Táncoló medve

Bor meg én

Borbíróság

2020. máj. 29. 16:27
 12/21 anonim ***** válasza:
2020. máj. 29. 16:28
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem kamu, utsónak köszi.
2020. máj. 29. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Van otthon egy rakás piám mert én ritkán iszok. Ha gondolod kipróbálhatod mit bírsz. :D

35F

2020. jún. 8. 20:56
 15/21 A kérdező kommentje:
Már repülök is. :D
2020. jún. 8. 21:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem viccelek. Csak vodkából 13 fajtám van. :D Amúgy hogy értetted h csak az ivás érdekel?
2020. jún. 9. 00:12
 17/21 A kérdező kommentje:
Nincs más tevékenységem, csak az ivás és a szédelgés. Semmi más nem köt le.
2020. jún. 9. 07:52
 18/21 anonim ***** válasza:

és a szex? :D Ne kallódj el! Később bánni fogod. Van amúgy laptopod vagy asztali számítógéped? A családi kapcsolataid milyenek ha kérdezhetem?

Amúgy egyszer nekem is volt hogy egy munkahelyi rendezvényen egy vacsora és 11 feles után józanodni kezdtem és innom kellett még. :D De engem csak akkor érdekel az ivás ha jó a társaság.

2020. jún. 9. 08:52
 19/21 A kérdező kommentje:
Van laptopom persze, most is arról írok. :) Nem fogom megbánni sohasem azt, hogy ittam, még a pár évvel ezelőtti ittasságaimra is boldogan gondolok vissza, olyan nosztalgikus hangulatban vagyok sokszor, amikor iszom. :) Szüleimmel megvagyok, de ennyi.
2020. jún. 9. 11:05
 20/21 anonim ***** válasza:

Lapin netezni sokkal jobb mint telefonon és az internetet is ki tudod aknázni. Én a Youtube-on és a pinterest.hu-n találtam sok olyan dolgot ami érdekel. Persze nálam a youtube nem kretén videókat dobál fel magamutogató idióták előadásában hanem olyanokat amiken valamit készítenek építenek vagy valami különleges dolgot mutatnak be.

Tesód van?

2020. jún. 9. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!