Létezik olyan, hogy valakinek alapjáraton olyan a genetikája, hogy nehezen tud berúgni? 18L
Hogy alaptanfolyamok vannak sok helyen. Sőt, van, ami még kedvező áron is!
Borháló nagyon jó és országos.
BP-n ott van a Gellért téren a Palack borbár. DiVino. Borkostolok.hu .
Itt gyakorin van Mojjo és Phoney két komolyabban is hozzá értő tag.
Web lapok:
borrajongo.blog.hu
Művelt alkoholista
Táncoló medve
Bor meg én
Borbíróság
Van otthon egy rakás piám mert én ritkán iszok. Ha gondolod kipróbálhatod mit bírsz. :D
35F
és a szex? :D Ne kallódj el! Később bánni fogod. Van amúgy laptopod vagy asztali számítógéped? A családi kapcsolataid milyenek ha kérdezhetem?
Amúgy egyszer nekem is volt hogy egy munkahelyi rendezvényen egy vacsora és 11 feles után józanodni kezdtem és innom kellett még. :D De engem csak akkor érdekel az ivás ha jó a társaság.
Lapin netezni sokkal jobb mint telefonon és az internetet is ki tudod aknázni. Én a Youtube-on és a pinterest.hu-n találtam sok olyan dolgot ami érdekel. Persze nálam a youtube nem kretén videókat dobál fel magamutogató idióták előadásában hanem olyanokat amiken valamit készítenek építenek vagy valami különleges dolgot mutatnak be.
Tesód van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!