Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nehezen tudok barátkozni,...

Nehezen tudok barátkozni, miert van ez?

Figyelt kérdés
Van egy pár személy akiket kedvelek, sőt nemsokára bekerülnek a családba, de nem tudom miert nem tudok velük elbeszelgetni, szegyellős vagyok szerintem, vagy inkább gátlásos? És egy másik óriási problémám hogy "irtozok a volt osztálytársaimtol" , ők más suliba kerültek be 8. után, és megszakadt a kapcsolatunk, és látom a képeiket h ők együtt vannak, együtt buliznak, és én nem vagyok sehol, én kimaradtam az életükből, és ha találkozok velük az utcán, nem tudom miert de nem szivesen állok velük szóba.Most pedig előkerült egy másik volt osztálytárs, a szomszédba költözött, de nem szeretnék vele talalkozni, pedig ez elkerülhetetlen, mert a csaladja joban van az én rokonaimmal. Oda jutottam hogy már nincs legjobb barátnőm, csak ugy ni egy pár vki a mostani osztályombol. Mi történt velem? Hogyan változtassak azon, ami szinte lehetetlennek tűnik? Ja és léci csak normális válaszokat adjatok. 19/L
2010. júl. 30. 11:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
szia, nekem is írhatsz nyugodtan privit, sztem jól elbeszélgetnénk. amúgy énis 19/L vagyok:)
2010. aug. 5. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!