Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nehezen tudok barátkozni,...

Nehezen tudok barátkozni, miert van ez?

Figyelt kérdés
Van egy pár személy akiket kedvelek, sőt nemsokára bekerülnek a családba, de nem tudom miert nem tudok velük elbeszelgetni, szegyellős vagyok szerintem, vagy inkább gátlásos? És egy másik óriási problémám hogy "irtozok a volt osztálytársaimtol" , ők más suliba kerültek be 8. után, és megszakadt a kapcsolatunk, és látom a képeiket h ők együtt vannak, együtt buliznak, és én nem vagyok sehol, én kimaradtam az életükből, és ha találkozok velük az utcán, nem tudom miert de nem szivesen állok velük szóba.Most pedig előkerült egy másik volt osztálytárs, a szomszédba költözött, de nem szeretnék vele talalkozni, pedig ez elkerülhetetlen, mert a csaladja joban van az én rokonaimmal. Oda jutottam hogy már nincs legjobb barátnőm, csak ugy ni egy pár vki a mostani osztályombol. Mi történt velem? Hogyan változtassak azon, ami szinte lehetetlennek tűnik? Ja és léci csak normális válaszokat adjatok. 19/L
2010. júl. 30. 11:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
JA arra gondolok hogy lehet azert van mert nincs testvérem, és olyan kis visszahuzodo vagyok e miatt.
2010. júl. 30. 11:10
 2/11 anonim ***** válasza:
14%

Idegenektől várod a választ?

Ismerd meg magad és akkor rá fogsz jönni miért vagy ilyen!!!

2010. júl. 30. 11:14
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Kérj időpontot dr. Csernus Imrétől.
2010. júl. 30. 11:19
 4/11 anonim válasza:
100%
Én is ilyen voltam, és azért volt ez, mert önbizalomhiányban szenvedtem szerintem. A régi barátaim nekem is elmaradtak, de új emberekkel már nagyon könnyen barátkozom. Kicsit erőltetni kell a dolgot, akkor is, ha először kellemetlen. A beszélgetést csak elkezdeni nehéz, de hidd el, érdekli őket, amit mondasz. Általában az ilyen embereknek önmagukkal van bajuk, nem a többiekkel. Nézz magadba, tudatosan lehet ezen változtatni, persze nem egyik napról a másikra.
2010. júl. 30. 11:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Túl zárkozott vagy és komoly ,talán ez lehet a baj.Tudom mert én is ilyen voltam,nagy nehezen mostanában tudtam csak megváltozni,de nagyon nehezen ment,egy féléve is még eléggé görcsös voltam.Szóval tudatosan,de meg lehet változni! 22/f
2010. júl. 30. 11:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen beszélgetnék, vagy ha akarod, akár barátkoznék is veled. Persze csak ha akarod. Írj privit!

F/27

2010. júl. 30. 11:26
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
Lehet, hogy szociális fóbiád van. Nézz utána a neten, hogy a tünetek mennyire illenek rád.
2010. júl. 30. 11:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit én is ilyen vagyok. Volt osztálytársaimat egyenesen kerülöm, őszintén nem igazán érdekel h mi van velük. Am mostani osztálytársaimmal elvagyok.

De az idegenekkel is vannak problémáim. Egyszerűen nem tudok elbeszélgetni újonnan megismert emberekkel, egyszavas válaszokkal elintézem minden kérdésüket, én meg nem is kérdezek, mert azthiszem úgyis 1 óra múlva elfelejtem, meg nem is nagyon érdekel Pl. mikor fodrásznál vagyok kicsit vicces h ő beszél egyfolytába én meg 1-1 szóval válaszolok mindenre.

Na szóval az ismerkedés nem megy vmi jól.

De nem hiszem, h szociális fóbia lenne:D

2010. júl. 30. 13:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is nagyon nehezen tudok barátkozni, a volt barátaimmal is annyi a max. kapcsolattartás, hogy msn-en írok nekik néha (vagy még ez se). Ha úgy gondolod, ahogyan én, hogy így neten ismeretlennel könnyebb ismerkedni, akkor írhatsz privátot. 18/F

2010. júl. 31. 22:43
 10/11 anonim ***** válasza:
írtam privit:)
2010. aug. 5. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!