Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Úgy érzem nem tudok tovább...

Úgy érzem nem tudok tovább élni.. mit tegyek?

Figyelt kérdés
Elegem van az életből mindig ugyanaz minden napom.Senki se törődik velem,mikor a barátomnál vagyok ő is minden mást csinál csak hogy ne kelljen a közelembe lennie... mindig az a kifogása hogy rengeteg dolga van de ez nem igaz.Nem látom rajta hogy akarna velem szexelni,vagy hozzám akarna nyúlni..De nekem ugy érzem nincs szükségem ilyesmire de attól szeretek neki örömet okozni.. számomra semmit sem jelent a szex .. egy olyan szivesség mint egy mosogatás akár.Egyszerűen nem tudom élvezni.(nem molesztáltak meg semmi) Nincsenek barátaim akikkel eljárjak valahova nincs senkim.. A szüleim 4 éve váltak és azóta nem tudom feldolgozni..Apám alkoholista és így még nehezebb .. annyira fáj látni hogy romokban az élete.. ezért nekem is az lett. Semmi értelme az életemnek nem tudok szeretet nélkül élni.. És ezt az egyet nem kapom meg senkitől.. Úgy érzem nem tudok szeretni és engem sem szeretnek..Tudom hogy nem nagy dolog egy válás meg mindenki fel tudta dolgozni de én nem... és soha nem is fogom tudni..
2020. máj. 12. 23:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel egy szakembert (pszichológust), a pasidat meg cseréld le egy normálisabbra.
2020. máj. 13. 00:41
 2/2 anonim ***** válasza:
0%

Kipróbálhatnád velem a szexet... Én amikor alkalmiban vagy többalkalmasban szeretkeztem az mindig visszaadta az életkedvemet mert ott megkaphattam a törődést ami kellett és meg is adhattam. Őszinte volt és szép. Amikor eljöttem akkor valahogy úgy éreztem h teljes életet élek.

Amúgy a barátod nem szerelmes beléd és kellemetlen számára a túlzott igényed a törődésre még akkor is ha az a részedről minimális. Az érzelmeket nem lehet erőltetni. Szerintem úgy érezheti hogy nyaggatod őt. Ez már elmúlt dolog.

Én is átéltem amikor realizálnom kellett hogy az eddigi családi életem szétesett. Fel kell dolgozni... Azért jobb mint egy kiégéses baleset A 83 ason... A beteg emberek olyanok mint a heg összehúzza maga körül a környezetét. Apád is ilyen. Mindenki alkoholista rokona ilyen. Szenvednek tőle. Apádnak magának kell felismerni a helyzetét mert senki más nem fog tudni segíteni rajta. Neked pedig magadat kell szeretned nem várhatod el hogy mások szeressenek ha magadat nem szereted, viszont ha magadat szereted akkor nem fogsz annyira függeni mások szeretetétől...

35F

2020. máj. 15. 03:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!