Néha eszembe jut mi az élet értelme?
Nem néha eszembe jut, hanem gyerekkorom óta minden gondolatom e körül forog. Ennek a kérdésnek a szemüvegén keresztül nézek mindent az életben.
Ezáltal pedig teljesen értelmetlennek látok mindent, amiben az emberiség annyira hisz, amihez foggal-körömmel ragaszkodik.
5
Az öntudatlanság a szar. Mert azonosulsz a fájdalommal. Én nem azonosulok. Bármi is történik, az nen határoz meg engem.
Nem tudhatjuk van e isten,vagy van e élet a halál után,van e lelkünk, mikor lesz a világvége stb.De az az élet értelme,amit az ember kreál magának,ez mindenkinek más.
Sokan azért is szomorkodnak,mert egyszer meghalunk.
Gondoljunk bele,milyen szar lehet örökké élni,elpusztulna a föld túlnépesedésben.
Hülye voltam hogy feltettem ezt a kérdést, sry gays
Ajánlok egy könyvet :
12 szabály az élethez, avagy hogyan kerüld el a káoszt.
Továbbá látom, hogy tudsz angolul. Jordan Peterson Maps of meaning c. előadás sorozata ingyen elérhető YouTube-on. Nekem egy alig középfokom van angolból, de érthető. Sőt! Szórakoztató. Csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!