Nektek be jött az élet?
Figyelt kérdés
Mert nekem nagyon nem. Nem számít mennyit tanulok, vagy akármit csinálok egy egyszerű hétköznapi dolgot is mindig,mindent elcseszek szó szerint.
Már kilátástalannak tartom a kövőm.
Szóval van olyan akinek bejött az élet? És hogy? Xd
2020. ápr. 27. 13:54
1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha 30 alatt még nincs baj, viszont a 50 fölött, akkor...
2/7 A kérdező kommentje:
16 xd.
De épp azért írtam, hogy kilátástalannak látom a jövőm
2020. ápr. 27. 14:12
3/7 anonim válasza:
Én a helyedben 16 évesen már nem kezdenék bele semmibe. Én ennyi idős koromra elvégeztem az orvosit, úton volt a harmadik gyerek, és a lakáshitel 2/3-át is törlesztettem. Úgyhogy kapd össze magad, mert az életed java részét már leélted.
4/7 anonim válasza:
De kis gyàva jampi 16 èves vagy . Fiam. Tanulj, sportolj, olvass könyveket, legyen hobbid stb. Ne gyakorizz.
5/7 A kérdező kommentje:
Grafikusnak tanulok külföldön szeretnék állást,de na... Sehogy sem állok, hiába egész nap ezt csinálom
2020. ápr. 27. 15:20
6/7 anonim válasza:
Ne görcsölj a dolgokon, vedd kicsit könnyebben az éltet.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!