Nagyon nehezen viselem a karantént. Mit tegyek?
Ezzel nem vagy egyedül... Találd fel magad, mint ahogy mindenki kénytelen.
És próbáljatok telefonálni, illetve írni egymásnak. Ha egyik se beszél veled így se, akkor annak nem a karantén az oka.
Én is nehezen viselem a karantént:Írok pár ötletet,hogy mivel foglald le magad!
Zenehallgatás
Gyakorizás (:
Valami jó kaja elkészíttése és megevése. Pl:én napsugárfánkot fogok mindjárt enni.
Nézd meg a Vissza Hozzád című filmet,nekem az a kedvencem!
Kondizz!
(nekem itthon van kondigépem)
Facebookozz
Instázz
Olvass vicceket a neten
Nézz vicces videókat
Nézz főzős videókat(főznijó.hu)
Írj dalt!
Remélem tudtam segítteni!
(:
Aszta 4-es ez nagyon ott van. Írjon dalt. Egyből írhatna operettet is, meg feltalálhatná a spanyolviaszt is. Csak viccelődök :D
Akkor facebookozz, nézegesd át a megosztásokat és amire akarsz írj valamit. Most ingyenes asszem egy hétig a Netflix. Lehet jutubozni... De megtanulhatsz örményül, ha azzal készvagy, akkor jöhet a haiti kreol. Mondjuk az interneten nehéz találni bármit is, mert kevés az adat mennyiség rajta. :D (vicc volt)
nahh átélem a helyzeted.
Amúgy. Kezdj el új sorikat, Aludj, játssz online játékokat amiben nem kell beszéd (ha nem szeretnél), csinálj playlisteket (ez most saját XD), Rajzolj, etc
Nem tudom, hány éves vagy, de ha iskolás/egyetemista, akkor tanulj. Barátokkal való kapcsolattartásra, ott a telefon, telefonálni lehet, vagy internet.
Ezenkívül olvasás, filmezés, beszélgetés a családdal stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!