Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon nehezen viselem a...

Nagyon nehezen viselem a karantént. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Alapjáraton introvertált vagyok, de már nagyon hiányoznak a barátaim. Ráadásul most egyik se beszél velem. Mit tegyek? Kezdek becsavarodni :P

2020. ápr. 9. 22:05
1 2 3
 21/26 Ollókezű Edward ***** válasza:

"Mire tesztelik? Hát végülis semmire. Csak majd szépen lassan éhen halnak a pénztelenségben. Plusz akinek ugye gyereke van, az nem is tud elmenni dolgozni." Jó, erre nem az a válasz, hogy szarunk az egészbe bele, aki pedig beteg, az haljon meg. Azokról az emberekről, akiknek tényleg napról napra élnek, az önkormányzatnak és a kormánynak kell(ene) gondoskodnia. A mi településünkön szépen küldik az élelmiszercsomagokat a bajbajutott családoknak.

Majd akkor fogok végleg bezárkózni, ha a településünkön és/vagy annak környékén megjelenik a fertőzés. Akkor majd felhívom a polgit. Addig a korom miatt nem hiszem, hogy segítene. Ettől függetlenül fel kellene venni azt a k**** maszkot, mindegy hol vagy. De ha van egy idős édesapád, akkor azt nem értem, hogy miért áldoznál fel mindenkit, akinek rosszabb esélyei vannak a szent gazdaság oltárán. Nemhogy keresetpótlást követelnél.

2020. ápr. 11. 22:09
 22/26 anonim ***** válasza:
S mondom az érettségik hogy lesznek megtartva? Ha vészhelyzet van. Akkor is sokan kint lesznek, mégegyszer mondom. Akkor ez hogy van?
2020. ápr. 11. 22:10
 23/26 anonim ***** válasza:
Az viszont egy nemes gesztus, ha segít az önkormányzat, ezt aláírom. Nagy tisztelet érte.
2020. ápr. 11. 22:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Amúgy az is szomorú, hogy az évek alatt inkább stadionokra, kis vasútra szórták el a pénzt, ahelyett, hogy az egészségügyet fejlesztették volna, s ezzel együtt sok százezer embert hagytak meghalni, sokszor embertelen körülmények között. Csak akkor ne színészkednének.
2020. ápr. 11. 22:52
 25/26 A kérdező kommentje:
Ne vitatkozzatok már! Egy tök ártalmatlan kérdést tettem fel, nem kell vitákat kirobbantani sem az egészségügyről, sem a politikáról, se semmiről.
2020. ápr. 12. 12:31
 26/26 Ollókezű Edward ***** válasza:
Akkor hogy érdemben hozzászóljak: Miért nem beszélnek veled a barátaid? Nem tudsz home office-ba menni? Van valami hobbid, amihez nem kell elhagyni a lakást? Én most elkezdtem sorozatokat nézni, a szokásos jógaórákat online rendezik, szóval még ezt sem kellett feladnom, és van olyan hobbim, amit itthon is tudok űzni. Face-en szoktam még színházi közvetítést nézni.
2020. ápr. 15. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!