Ti hogy bírjátok az önkéntes karantént?
Amúgy is otthonról dolgozom, és kevés helyre járok, így az én életemben nincs nagy változás. Remélem azért a késő tavaszra tervezett túrákra el tudok menni, ez aggaszt per pillanat a legjobban.
Nemsokára elmegyek sétálni, most szép az idő.
Nem kell bírnom, semmit sem változtattam.
Itt a faluban ritkaság, ha boltba menet-jövet, a kb. 900 méteres úton akárcsak egy emberrel is találkozom az utcán. Tegnap is így volt; a boltban pedig a két ott dolgozón kívül egy vevő volt még rajtam kívül.
A legnagyobb létszámú rendezvény a vasárnap koradélelőtti mise, oda ma is a szokásos tizenegy idős asszony és egyikük unokája ment.
Ráadásul szép idő van, van mit ténykedni a kertben; most tartok egy kis ebéd utáni pihenőt.
Munkába meg majd menni kell, nem önkéntes karanténoskodhatok. Gyalog igen messze van, ráadásul az amúgy is keskeny közút mellett – ha egyáltalán van hely – gyalogolni nem veszélytelen. És a kóbor kutyák sem szeretik. Úgyhogy buszozás lesz, mint volt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!