Nézegetem az ilyen külföldi videókat, szép helyek, jó környetet, pénz, boldogság, jó emberek vajon ettől boldog lehetne az ember?
Őszintén meg mondom utóbbi időben sokat vagyok irígy másokra meg ugye depressziós és sikertelen is,ésmikor nézem az ilyen videókat fáj a szívem szép helyek,meg péz biztos nagyon boldogok az emberek külföldön magyarország meg egy fos csúnya boldogtalan hely. Lehet ha máshol élnék más lehetőségek közt akkor boldog lennék,de lehet csak magam áhítása ez,nem tudom.
Megvan az a gyerekmese, ahol a gyerekek kincset keresnek, és a végén egy üres ládát találnak meg, pedig azt hitték, hogy micsoda sok kincsük lesz és majd attól lesznek boldogok? De mégis boldogok a végén, barátokra leltek út közben, csak el kellett indulni megkeresni a kincset. Nem biztos, hogy minden az, aminek látszik, vagy aminek eddig megismerted, és azért kár lenne, ha itt fejeznéd be a történetedet, amilyen most vagy, mert még sokminden vár arra, hogy megkeresd.
Kívánom, hogy amit másik életében megtaláltál, találd meg a saját életedben is, és találd meg az Utadat!
# 2
Józanabb pillanataimban én is így gondolom,csak az nem tart sokáig sajnos :(
# 3
De ez a fenti nem értékesítő,de tele a net ilyen videókkal.
Az ember egy olyan lény, amely gyorsan megszokja a jót és szépet. Utána ez lesz az általános, majd ugyanúgy jönnek a gondok, mint előtte, csak másféle gondok lesznek. Az egyénnek ugyanolyan fájó lesz, még ha neked már nevetséges az ő problémája akkor is. Te is így működsz, meg én is. A dédszüleinknek vezetékes vize sem volt, a szüleinknek internetje sem, most meg olyan, mint a levegő, élni sem tudunk nélküle és nem is gondolsz rá soha, hogy milyen jó, hogy van. Mert van és ez természetes neked, pedig nem az.
Készült egy másik videója is, amiben bemutatja az amerikai középosztály alatt élőket is. Érdemes megnézni!
Másrészt, ha gazdag akarsz lenni, akkor képezd magad, pénzügyi értelemben gondoltam. Nem lehetetlen egy-két lépcsőfokot előre lépni, még ha milliárdos soha sem leszel, de nyugodt és kényelmes életed lehet. Persze, ha nem mindig azzal foglalkozol, hogy kinek milyen van, és kinek van szebb, újabb. Mert, akkor soha nem leszel elégedett, mindig lesz tőled tehetősebb.
Magyarország egy csodálatos hely, ha megismered. Gazdag a kultúránk, rengeteg hagyományunk van és világviszonylatban is elképesztő népművészetünk van. Jó ételeleink vannak, a hagyományos magyar zene kiváló. Ismerd meg a sáját kulurádat, tegyél pár utazást belföldön. Hidd el remek lesz. Amikor külföldiek jönnek ide, ők teljesen el vannak Magyarországtól ájulva. És ne feledd: egy országot az emberek tesznek igazán jóvá, szóval szeresd. 🙂
És itt egy videó: [link]
UI: leszögezném, hogy bár rengeteg Hazánkat "tisztelő", románokat, szlovákokat, stb. szidó, túlsúlyos középkorú emberke vallja magát hazaszeretőnek,17 éves lány vagyok. ❤
# 7
Fura én sokszor azt hallom,a magyar emberek hülyék ,rosszakarók,besavanyodottak ,keserűek ,rossz emberek,tolvajok.Sőt sok magyar aki külföldre költözött vagy utazgat azt mondja odakint sokkal jobb,összetartóbb rendesebb boldogabb emberek vannak mint ebben az országban.Van aki soha többet nem akar haza jönni ide ezek közzé az emberek közzé,van aki csak látogatóba jön haza egy két hétre de azt mondja már az is sok ezek között az emberek közt,vagy akik utazgatnak sokszor azt mondják külföldön jobb emberek jobb kultúrák szebb helyek vannak.Szóval én sokszor a videók alatt is azt látom,hogy igen sokan örülnek,hogy másnak jó valahol messze külföldön de ők is titokban arra vágynak,hogy elköltözhessenek valahova amiről álmodoznak vagy a videókon látják csak ugye sokan a pénz miatt vagy bátorság hiánya miatt nem merik megtenni a lépést.Szóval én több ilyet látok mint akik dicsérnék az országunkat és népünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!