Mit csináljak, hogy elfelejtsem?
Figyelt kérdés
ma szakítottak velem :( állandóan sírok ... hogyan tudnám elfelejteni ?2010. júl. 27. 22:33
2/9 anonim válasza:
Ne akard egy nap alatt elfelejteni!!Ez nem igy működik.Nem a 3-rom kívánság.Hagyd megélni a fájdalmat is és ha már képes leszel nem fájdalommal gondolni rá akkor lépj tovább.
3/9 anonim válasza:
Majd az idő megoldja... az első pár nap tényleg szörnyű, de idővel túl fogod tenni magad rajta.
4/9 A kérdező kommentje:
nem akarok mást..csak őt :(
és mennyi idő?:(
nem birom !!! :'(
2010. júl. 27. 22:46
5/9 anonim válasza:
ha ennyire nem bírod, miért szakítottál?
6/9 A kérdező kommentje:
ő szakított velem.
2010. júl. 27. 22:59
7/9 anonim válasza:
akkor várj, talán meggondolja, csak nemutasd ki neki, hogy mennyire fáj ez neked,és akkor van egy kis esélyed!
Hidd el,nem mondok buta dolgot, sajnos az élet ilyen!
8/9 anonim válasza:
Kérdezted mennyi idő.
Nekem az első három nap halál volt, nem tudtam se enni, se aludni, semmi. Aztán utána még egy-két hétig rossz volt, aztán szépen lassan elfelejtettem, és kész.
9/9 anonim válasza:
Szándékosan kattogsz folyamatosan ugyanazon, újra és újra. Akkor is, ha esetleg nem vallod be magadnak se. Ha ezt sikerül észrevenni, akkor egyszerűbb dolgod nem is lehetne: ne tedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!