Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől lehet az hogy napok óta...

Mitől lehet az hogy napok óta ugyanazt álmodom? Tudtok tanácsot mondani?

Figyelt kérdés
Napok óta az álmaimban megjelenik a halál...hol én halok meg hol más. Mindig felriadok belőle és emiatt alig alszok már. Volt hogy egész éjjel nem aludtam csak hogy ne álmodjak. Mit tegyek? Tudom hogy csak álom de még sem hagy nyugodni. Most is nagyon félek. Kérlek segítsetek!

2020. ápr. 18. 01:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Apropó még mielőtt azt mondaná valaki hogy menjek pszichológushoz, ezek a "nagyon jó szakemberek" karantén időre eltűntek.
2020. ápr. 18. 01:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félned, semmi baj nem fog történni. Az agyad jelenleg próbál feldolgozni valamit, de még nincs kész vele. Ez lehet egy gyerekkori trauma, de akár egy ijesztő film is. El fog múlni.
2020. ápr. 18. 07:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Hm en nem szoktam igy felni es ket napja nincs meg itthon egy kés ... mindenhol kerestük.
2020. ápr. 18. 10:12
 4/5 anonim válasza:

Igazából én az álomfejtő oldalnál szoktam utána nézni a furcsa álmoknak.

Utána kerestem neked:

Valami meghalt, megsemmisült, valami új keletkezik. Nem a test halála ez. De az új csak lehetőség, ezért erőfeszítést kell tenni. A hősök próbája, hogy szembe tudnak-e nézni a halállal. Ha igen, tovább haladhatnak, átváltozhatnak királyfivá, bankárrá, sólyommá. Aki a menekülést választja, a siránkozásnál több öröme nem lesz. Ha a halálról álmodtál, gondolj az életre. Az elpusztult helyén új keletkezhet, ha engedjük. Ibn Sirin: Meghalni, de temetetlen maradni: A hit elvesztése, a józanság csődje. Stekel: Az életkedv gyakran a halálvágyban fejeződik ki. Astrampsychos: Megszabadul az aggódástól. Cayce: 1. Egy új gondolat születése. 2. Megpróbáltatás. Jung: Ismerős halála: Eltávolodás tőle, egy kapcsolat vége.

2020. ápr. 19. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
A halált ne zaklasd ilyen piszlicsáré ügyekkel, most sok a dolga!
2020. ápr. 20. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!