Gáz, ha kövéren szépnek tartom magam?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szerintetek gáz az, ha kövéren szépnek tartom magam?
Általában oda figyelek, hogy miből és mennyit eszem, ezen kívül próbálok sportolni. Viszont attól még kövér vagyok, de azt hiszem tetszem magamnak. Arcra nem vagyok csúnya, nem szoktam sminkelni. Sok srácnak nem jövök be, de néhánynak igen, viszont ők sem mindig szívlelik, hogy szépnek tartom magam.
Velem van a baj?
17/L
2020. ápr. 15. 13:50
11/12 anonim válasza:
Nem gáz, sőt. És nyugi, rengeteg embernek tetszenek az ilyen lányok köztük nekem is. 19f
12/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, sőt nagyon jó dolog hogy szépnek tartod magad. Nem a súly határozza meg a szépséget. Kár, hogy mostanában az az elvárás, hogy ha kövér vagy, akkor nem "szabad" szeretni a testedet. Ez baromság. Nagyon örülök neki, hogy te a társadalmi elvárástól függetlenül is boldog vagy a testedben, mert sokan nem így vannak vele. Csak így tovább :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!