Gáz, ha kövéren szépnek tartom magam?
Sziasztok.
Szerintetek gáz az, ha kövéren szépnek tartom magam?
Általában oda figyelek, hogy miből és mennyit eszem, ezen kívül próbálok sportolni. Viszont attól még kövér vagyok, de azt hiszem tetszem magamnak. Arcra nem vagyok csúnya, nem szoktam sminkelni. Sok srácnak nem jövök be, de néhánynak igen, viszont ők sem mindig szívlelik, hogy szépnek tartom magam.
Velem van a baj?
17/L
Attól függ mit értesz "kövér" alatt. Nekem kifejezetten tetszenek a teltkarcsú csajok, de a valóban kövérek viszont nem.
Vagyis ha mondjuk 170 centi vagy és 70, max. 80 kiló az még oké, de afölött már nem igazán.
Különben itt nem csak azon van a hangsúly, hogy kinek tetszel és kinek nem, hanem azon is, hogy a testsúly probléma idővel komoly betegségeket okozhat.
Nem biztos, hogy kövér vagy, csak annak tartod magad.
Amúgy van akin jól áll nagyon a hús.
Szia!:)
Azért írok, mert én imádom a duci lányokat, bármennyire is az!:) Amúgy nit jelent nálad a kövér? Mert van egy olyan érzésem, hogy 5-10 plusznál nem lehet több:) Amivel általában már "kövérnek" nevezik magukat az emberek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!