Kezdek megőrülni?
Az egész 15 éves koromban kezdődött. Nem tudtam feldolgozni a szüleim válását mivel rajtam keresztül uzengettek és hallgattam az összes veszekedést.utánna anyunak új párja lett akivel sokat veszekedtek én és a tesóim nem tudtunk se aludni se tanulni tőlük.én elkezdte 17 évesen dolgozni a sulival és az otthoni gondokkal együtt nem bírtam ekkor elköltöztem a páromho,a nevelőapum rámcsukta az ajtót hogy többé nem jöhetek vissza.elég messzire költöztünk a párommal itt lett új munkám és a sulit ott hagytam mivel ekkor már nagyon kellett a pénz. Viszont most elvesztettem a munkám a kapcsolatom nagyon megromlott a párommal de nem tudok elköltözni ugyanis anyuéknál nem volt hely akkor sem.4 éve mentálisan betegnek érzem magam,úgy érzem segítségre van szükségem de mindenki kinevet hogy ezek nem igazi problémák pedig 4 éve megy a harc anyuval,apuval nem tudom az egészet feldolgozni. Mióta ez tart nem alszom jól,sírva alszom el,nincsen életkedvem semmi ami motiválna és ez egyre rosszabb. Úgy érzem nem csak akkor leszek boldog ha egyedül életek de erre most munka nélkül semmi esélyem. Tudom felnőtt vagyok de a tesóim miatt túl hamar kellett felnőnöm,csak én voltam nekik. És most "felnőtt" létemre egy csőd vagyok. Bocsánat hogy hosszú lett...
19/L
A nevelőapukád b*****jon meg.
A jelenleg az alábbi munkáltatók vesznek fel embert:
-posta. Szinte minden, kistelepülésen kívüli helyen van munkaerőhiányuk, próbálkozz!
A vírusválság után MÁV és Bkv, meg szalagmunkára gyárak (később), illetve nem kizárt, több egyszerűen, otthonról végezhető számítógépes munkahely is lesz, mint korábban volt. Olyan munkát válassz, ahol gyorsan dönt és lehetőleg ad munkásszállót. Jobb, mint gyötrődni az exednél.
Ha nagyon nem bírod a környezeted, járj önkénteskedni, járj természetbe (az előírások betartásával).
Nem, nem fogsz megőrülni, meg fogsz erősödni! Nem vagy csőd, ez egy átmeneti állapot, ami javulni fog (persze tenned kell érte).
Szia!
Ezeket a problémákat nem biztos, hogy ide, a Gyk-ra kellene kiírnod, mert szinte biztos, hogy nem kapsz szakszerű, hozzáértő választ. Ha találsz is munkát, nem biztos, hogy attól már jól is fogod érezni magad, mert a többi súlyos problémád ettől nem oldódik meg. Én azt mondom, hogy ezzel talán pszichológushoz kellene fordulni, ami tudom, a mostani helyzetben nem túl könnyen kivitelezhető. Egyetlen pszichológust tudok, aki ebben a helyzetben is foglalkozik emberek problémáival, Feldmár Andrást. A YouTube-on van egy feldmár intézet nevű csatorna, ahova heti rendszerességel kerülnek fel olyan videók, amikben különböző emberek problémáira reagál. A leírásban megtalálod az email címet is.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!