Kezdek megőrűlni?
Ha ezért utálja valaki , akkor az az ő szegénységi bizonyítványa. El kell fogadni, hogy különböző tipusú emberek vannak. Még szerencse hogy nem csak 1 féleképpen lehet viselkedni, akkor megszünne az ember mint ember lenni.
De ez azzal jár, hogy ha más másként viselkedik, akkor az az ő dolga. Attól még lehetnek értékes tulajdonságai.
Legalább tanul, az nagyon jó.
Inkább csak a gőz kiengedése hiányzik.
Nem fognak megutálni. Keress az osztályodban, évfolyamodban olyan gyereket, aki szintén olyan okos, mint te. Akár tanulhattok együtt is, ami szerintem azért jó, mert lehet, hogy ő egy adott dolgot más szemszögből közelít meg, amiből te szintén tanulsz. :)
Azzal nincs semmi gond, ha sokat tanulsz. Tanulj is, megéri, mint hogy egy egész életen át küzdj a megélhetésért. Alapozd meg a jövődet a tanulással! Amikor ennyi idős voltam, engem is nagyon zavart, ha valamit jobban tudnak nálam. Megtanultam kezelni ezt a stresszt. Eljártam táncolni, ahol levezettem a feszültséget. Keress magadnak egy olyan elfoglaltságot, amitől lenyugszol.
És nincs semmi bajod! Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!