Az gáz, ha a lányok hatalmas igényeinek nem tudok megfelelni és emiatt kezdek megőrülni és minden lányban a gonoszt látom?
A lányoknak nincsenek magas igényeik:
-normális, megbízható fiú
-átlagos kinézet (kicsit sportos)
-ambíciózus
-aki mellett társ lehet a nő/lány
Ne legyen gerinctelen, perverz szexbeteg, lehessen vele beszélgetni.
A pasiknak vannak irreális elvárásaik:
-cseléd, cseléd, cseléd, szexrabszolga, szerény, alázatos, személytelen, mindent eltűrő lelki toprongy, mellette topmodell kinézet, persze legyen tanult, de azért mégse legyen ambíciózus, az a jó, ha a cselédsors mellett robotol 60-ért egy gyárban, hogy a pasi "férfinak" érezhesse magát....
Na, szerinted kinek vannak elvárásai?
#6:
Egy férfinak szex kell, és kaja. Utóbbit be tudja szerezni, ha kell. Ha a nő rászoktatta, akkor meg ne nyafogjon. :D
hát pedig engedtessék már meg hogy igényeim legyenek, no.
most ez a post rontani fog a helyzeten, mert nem fogod átgondolni mire akartam ezzel utalni, de nem érdekel.
a mondandóm lényege kicsit durván kifejezve (csak hogy ne kelljen tovább olvasni ha nagyon nem szimpatikus): ne én legyek már a köcsög ha te nem vagy "megfelelő" nekem.
kifejtés érdeklődőknek: mindenkinek vannak igényei, és minden igény szint alatt van másik ember. a te igényeidből is kiesnek páran, akik nem felelnek meg, akármiért. és ezért te vagy a rossz? nem. ők sem. nem passzoltok. Minél kevesebb nő igényeinek felelsz meg, őszintén szlva annál kevesebb az értéked ezen a piacon. erről senki nem tehet, gonosz a világ és választhatsz: beletörődsz vagy "fejleszted" magad a keresletnek megfelelően. tudod, mint a gazdaságban. ha te paradicsomot árulsz de ők paprikát akarnak venni, arról senki nem tehet. vagy árulj paprikát, vagy nem fogsz vevőt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!