Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem tudok sírni a...

Miért nem tudok sírni a nagyapám után?

Figyelt kérdés

Nemrégiben elhunyt a nagyapám (anyukám felőli),édesanyám halálra sírja magát, én viszont képtelen vagyok rá. Pedig nagyon közel álltam hozzá, még vissza-vissza jön pár emléktöredék a vele töltött perceimről.

Azt tudni érdemes, hogy pár napig volt kórházba, de nem látogathattuk meg, mert koronavírus időszak van. Amikor bekerült már éreztem, hogy kevés esély van arra, hogy túléli, de bíztam benne, hogy felépül. Valahogy nem aggódtam és már már biztos voltam benne, hogy túléli. Azonban elhunyt. Anyukám azt gondolja, hogy még nem értem, hogy elment. Szerintem én ezzel tisztában vagyok, de akkor mi a gond velem?

Mikor még kisebb voltam naaaagyon sok miatt sírtam, de utána leszoktam róla, és alig-alig pityergek már. Nem szeretek mások előtt sírni, mert nekem az olyan, mintha gyengének tűnnék. (Tudom, hogy nem így van és, hogy az emberek ezért nem ítélnek el. De na!)

Ja azt hangsúlyoznám, hogy szomorúnak szomorú vagyok.

Hátttttő...ennyi ...

Miért nem tudok sírni ezután?

2020. márc. 31. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy még tényleg nem jutottál el idáig.

A gyásznak különféle szakaszai vannak, és te még valószínűleg a tagadásnál tartasz.

2020. márc. 31. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Átgondolom. Mindenesetre hasznosnak találtam, ment a like!
2020. márc. 31. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!