Hogy álltatok lábra a teljes megsemmisülésből? Engem a "barátaim" évekkel ezeéőtt teljesen tönkretettek, de azóta sem tudtam újra kezdeni az életem.
Figyelt kérdés
Tudnátok tanácsokat adni?2010. júl. 25. 17:52
11/15 anonim válasza:
Keress valami hobbit vagy sportot, aztán menj olyanok közé akik hasonlóval foglalkoznak. Vagy egyszer menj el valahová ahol nem ismersz senkit. Ott nem tudnak a múltadról és téged sem emlékeztet semmi a múltra. =)
12/15 A kérdező kommentje:
Rendben.
Előző évben elkeztem Röplabdára járni, de annyira kinyaltp.icsák voltak, hogy egyszerűen ütöttem vágtam őket a labdával. Szó szerint Díváknak érezték magukat. Imádok röpizni, de idegileg kikészültem tőlük. Lehet más hobbi után nézek. Mondjuk a Röpit is csak kemény 2 hónapig bírtam..
2010. júl. 26. 17:45
13/15 anonim válasza:
Érdekes, barátnőm is így járt a röplabdával...=/
Én íjazni kezdtem annó meg ugye ott volt a zenekar.
Tényleg sokat tud segíteni ha érzed hogy tartozol valahová.
14/15 A kérdező kommentje:
Bejött a szöges drót kerítés. (Y) Köszönöm. Semmit nem érzek ami vissza akarna rántani.
Pedig eléggé durvának számítható beszélgetésen vettem részt..
2010. júl. 27. 00:19
15/15 anonim válasza:
Csak így tovább. Megérdemled hogy végre normális életed legyen. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!