Mit csináljak amíg itthon kell ülljek (a korona vírus miatt)?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Romániában elrendeltek egy 2 hetes szünetet hogy megelőzzék a korona vírus terjedését ... ezért nincs suli :) de viszont ma volt az első nap a “vakàcióból” és nagyon unatkoztam fogalmam sincs hogy mit csináljak .... kérlek titeket adjatok tippeket hogy mit lehet ilyenkor tenni 🙂2020. márc. 11. 20:04
1/11 anonim válasza:
Sorozatok, filmek, jatekok... vagy a csaladdal kiranduljatok erdobe stb
2/11 anonim válasza:
Készülj fel lelkileg hogy nyáron pótolhatod a sulit.
3/11 anonim válasza:
Nézzél animeket. pl.
Akuma no Riddle,
Nurarihyon No Mago
4/11 anonim válasza:
Amióta bezárták az egyetemeket (1 napja) én se tudom mihez kezdjek magammal.😀 Slusszpoén, hogy eddig ott lógtam el az órákat, ahol csak tudtam. Most meg inkább mennék, csak vége lenne már ennek a szarnak. Ráadásul a szórakozóhelyeket meg ilyesmiket is bezárták, amivel egyet is értek természetesen, de így végképp nincs mit csinálni.
5/11 anonim válasza:
World of Warships by Wargaming
6/11 anonim válasza:
Erdélyben eszméletlen sok túralehetőség van. Én a helyedben elmennék a hegyekbe kirándulgatni, hegyet mászni, felfedezni tájakat, stb. :)
Biztos, hogy nem dekkolnék otthon. Itthon is ezt fogom tenni! :)
9/11 anonim válasza:
Én másfél hete vagyok itthon és sajnos tök egyedül, mert nincs senkim még állat sem. Se erkély se semmi. Olvastam tvztem es fogok is olvasni. Főzni, kreatív papirhajtogatas es ilyenek. No meg torna. Gimnasztika. Ha családod van akkor meg a fantáziátojra van bízva, sokkal könnyebb. Kitartást puszi.
10/11 anonim válasza:
Átugorjunk hozzád mindannyian, zsepi-partizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!