Miért nem szeretek itthon lenni?
Most elmondom az elején hogy, semmi bajom a nagymamámmal és nagypapámmal, ugyanis velük élek és nagyon jól kijövünk. Mikor hazaérek munkából olyan 3 óra körül akkor úgy 1 óra pihenés után rettenetesen mehetnékem lesz. Akár boltba vásárolni, vagy csak kimenni a haverokkal akik persze nem érnek rá barátnők miatt, meg is értem. Nekik csak a péntek, szombat a jó. Nekem nincs barátnőm. Mikor elkezd besötétedni rendesen depresszió jön rám, hogy "úristen elmentem dolgozni, hazajöttem és kb. ennyi volt a nap???". Nem is az, hogy utálok itthon lenni, csak olyan kényelmetlenül érzem magam. Sokáig úgy volt, hogy munka után pihentem 1-2 órát és lementem a helyi presszóba zárásig egyedül. Hallgattam a beszélgetéseket, néha én is becsatlakoztam. Viszont minden nap az nagyon drága volt, erről leszoktam. Van még valaki így? Mit lehetne tenni ez ellen?
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!