Elfogadnád az alkut?
A pároddal elváltok. A gyereket önkényesen egy olyan országba viszi, ahonnan jogilag nem tudod hazahozatni. Sem a itteni vagy ottani rendőrség, sem a külügy nem tud segíteni. Sem alapítványok, sem TV.
Ekkor megkeres egy csoport, aminek a tagjai volt hírszerzők és volt kommandósok, volt katonák és volt rendőrök.
Ajánlatot tesznek: Hazahozzák a gyereket, és cserébe 1 dolgot kérnek, 1 BÁRMIT!
Az a "BÁRMI" tényleg bármi lehet. Olyan dolog, amire rámehet a munkád, és akár börtönbe is kerülhetsz, ha buksz. Ez lehet a munkáddal és a magánéleteddel kapcsolatos dolog is.( A veséd, információk szerzése vagy eltusolása, csempészet, alibi, lakásod tulajdonjoga,...)
A szabályok:
Ők nem válogatnak a módszerekben, ha kell meg is ölik az exed és a családját, hogy a gyerekhez férjenek.
Ha bárkinek beszélsz róluk, és a gyereked hazakerüléséről, akkor megölnek.
Ha nem adod meg a "BÁRMIT", akkor megölnek.
Nincs leállás! Ha igent mondasz, őket már csak a "BÁRMI" kérésekor látod viszont.
A kérdés persze szigorúan elméleti! Köszönöm a válaszokat!
ÁLLJ!
Nem kérek több választ. Az eddigi, normális válaszokat köszönöm, megy a zöld.
Felejtős!
Lehet hogy szívdonornak kérnek fel. :D
Az viszont sokkal aggasztóbb hogy megölik a gyerek anyját vagy hogy elszakítják az anyjától. Egy gyereknek kell anya és apa is akkor is ha külön élnek. Nem tudom mennyire jó egy gyereknek ha a két szülő harcol érte és esetleg az egyik győz. Akkor már tökmindegy melyik ha mindkettő normálisnak tekinthető és szeretik is a gyereket. Szerintem a gyerekkel kell keresni a kapcsolatot.
Szerintem nincs az a szüleit szerető ember aki megértené bármikor is ha az egyik szülője a másik szülője életét venné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!