Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csinálom ezt? 17/L

Miért csinálom ezt? 17/L

Figyelt kérdés
Egész életemben barátkozós,nyitott ember voltam.9.ben átiratkoztam egy másik suliba és észrevettem hogy itt nem beszélgetek mindenki más pedig igen(egyébként utálom az osztályt tele van árulókkal) és valamiért én megijedtem hogy megváltoztam és nem tudok beszélgetni már.Azóta egyszerűen megszűnt a kapcsolat önmagammal.Kritizálom magamat,elvárom magamtól folyton hogy mikor hol hogyan viselkedjek,folyton ijedezek hogy "ez vajon én voltam ugyee????",gondolkodok hogy ezt miért nem úgy csináltam,ha valamit csinálok gondolkodok hogy azt miért úgy csináltam.Annyira elveszett lettem azt se tudom mit csináljak🤷

2020. febr. 14. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Rossz sulit (vagy rossz osztályt) választottál.
2020. febr. 14. 15:12
 2/4 anonim ***** válasza:
78%
Mert beilleszkedési problémáid vannak (ld. "utálom az osztályt") az új közösségbe. Sok mindent nem tudsz csinálni, de ne legyél undok velük, idővel el fognak fogadni.
2020. febr. 14. 16:18
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Nem az a bajod, hogy megváltoztál, hanem hogy problémát csinálsz belőle, és jelentőséget tulajdonítasz neki.

Ha nem foglalkozol vele, akkor volt probléma, nincs probléma. Amikor eszedbe jut, hogy vajon ez most én voltam vagy sem, és elkezdesz rajta gondolkodni, akkor vegyél tudatosan egy nagy levegőt.

2020. febr. 15. 21:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Akarsz beszélgetni? Írj privátot!
2020. febr. 27. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!