Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi van velem.Azt akarom hogy beteg legyek,eltörjön valamim elájuljak vagy akár meghalnék..

Miért csinálom ezt? Szeretethiány? Így akarom hogy figyeljenek rám? A kezem el akartam törni a minap..csak nem sikerült

És még egy miért nézem a barátnőim? Nem értem..olyan akarok lenni mint ők? Nem vagyok lezbi ..... 13L

És nem is akarok az lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!

2016. nov. 30. 17:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szüleid váltak tán? Sulival hogy állsz? Netán költöztél nemrég vagy iskolát váltottál?

Egyébként gyanítom nem azért nézed a barátnőid mert tetszenek, csak felméred a konkurrenciát.

2016. nov. 30. 18:02
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen sajnos tavaly januárban pontosan és hivatalosan.Azóta született egy mostoha tesóm anyukám részéről..Eleinte nem örültem,most már kezdem megszokni a helyzetet. A sulival hát..akkor sokat rontottam mindig gondolkoztam,magamat hibáztattam pedig hárman vagyunk testvérek sokat veszekszünk. Egyébként most javítottam nyolcadikos vagyok és kell a jó felvételi..Nem túl jó a helyzetem de apukám mindent meg ad nekünk:) Elég zűrös az életem de apu mindig megnevettet és nem érzem magamon a feszültséget..

Ez lehet az összefüggés?

2016. nov. 30. 18:08
 3/5 A kérdező kommentje:
kell a jó félévi* (nem felvételizek,elírtam)
2016. nov. 30. 18:10
 4/5 Krisz85 ***** válasza:
több oka lehet, valószínüsitem, hogy szülők részéről több figyelem hárult rád, és most kevesebb, és ez szokatlan neked, igen, most vagy a felnőtté válás kezdetén, nincs ezen mit csodálkozni, hány ember csinálja ezt, jézusom, nem is sejted, van aki széttetolváltatja magát, vagy zülleni kezd, csak hogy vegyék már észre, mindig kompenzál az ember, ilyenek vagyunk.
2016. dec. 3. 09:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszod:) Igen lehet tényleg ez az oka azt akarom hogy figyeljenek rám.
2016. dec. 5. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!