Miért csinálom ezt?
Nem tudom mi van velem.Azt akarom hogy beteg legyek,eltörjön valamim elájuljak vagy akár meghalnék..
Miért csinálom ezt? Szeretethiány? Így akarom hogy figyeljenek rám? A kezem el akartam törni a minap..csak nem sikerült
És még egy miért nézem a barátnőim? Nem értem..olyan akarok lenni mint ők? Nem vagyok lezbi ..... 13L
És nem is akarok az lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szüleid váltak tán? Sulival hogy állsz? Netán költöztél nemrég vagy iskolát váltottál?
Egyébként gyanítom nem azért nézed a barátnőid mert tetszenek, csak felméred a konkurrenciát.
Igen sajnos tavaly januárban pontosan és hivatalosan.Azóta született egy mostoha tesóm anyukám részéről..Eleinte nem örültem,most már kezdem megszokni a helyzetet. A sulival hát..akkor sokat rontottam mindig gondolkoztam,magamat hibáztattam pedig hárman vagyunk testvérek sokat veszekszünk. Egyébként most javítottam nyolcadikos vagyok és kell a jó felvételi..Nem túl jó a helyzetem de apukám mindent meg ad nekünk:) Elég zűrös az életem de apu mindig megnevettet és nem érzem magamon a feszültséget..
Ez lehet az összefüggés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!