Miért nincs kedvem élni?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy veletek volt már olyan, hogy nem éreztetek semmit? Ugy érzem mintha senki iránt sem lennének érzéseim, pedig amúgy tudom, hogy vannak.
Feszült vagyok, az egész testem fáj, öregnek érzem magam, egyfolytába rossz gondolatok foglalkoztatnak (beleértve a halál gondolatát is) egyhangú, levert vagyok, nincs kedvem semmihez sem. Gyakran idegennek, furának élem meg a napokat. Állandóan azt érzem hogy napok, hetek, hónapok múlva bármikor meghalhatok. Gyakran remegek, alvási problémák, állandó fáradság (gyógyszer mellett is) járok pszichiáterhez, de egyre rosszabul vagyok. Problémákon állandóan rögzül az agyam, nincs kedvem semmihez, belefáradtam mindenbe (az egész olyan megterhelő)
Gyakran van légszomjam fulladásos érzés amitől bepánikolok hogy meghalok. Mit tegyek? Nem akarok élni, de meghalni is gyáva vagyok.
Mi lehet ez?
22F
Még fiatal vagy, ennek az egésznek köze lehet a hormonokhoz (én nem értek hozzá, csak ezt szokták mondani XD), vagy még nincs olyan személy az életedben, aki kihúzna a szürke hétköznapokból, vagy ilyesmi.. Minden esetre ne aggódj, mert tuti megoldódik. Az ilyesmi nem tart örökké, nem fogod magadat mindig így érezni. Új élet helyzetek lesznek, új környezet, új emberek, mert bár lehet, h lassan, de körülöttünk folyamatosan változik minden. Észre sem veszed, és minden rendben lesz. Addig is próbálj szerintem kapcsolatokat kialakítani. Beszélgess emberekkel, csináljátok programokat. Ha gázul vagy, jó, ha van valaki, akivel tudsz róla egyből beszélgetni. Hajrá ;)
Ui.: Kezdj el sportolni, mindenre jó! :)
"lósz_rt azonosulok"
Te magad mondtad, hogy nincs kedved élni. Ez maga a bizonyíték arra, hogy azonosulsz ezzel a gondolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!