Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nincs kedvem semmit sem...

Leiyla kérdése:

Nincs kedvem semmit sem csinálni. És már jó ideje. Úgy éreztem terhemre van minden olyan dolog amit az embernek el kell végeznie maga körül?

Figyelt kérdés
Így hát most itt ülök a lakásba hetek óta elhanyagoltan egy koszos lakásban.Ezenkívül kényszerbetegség eg vagyok és fóbiáim vannak amik valószínű már az itthonléttől alakult ki.Miért nem tudom összeszedni magam úgy érzem nincs lelkierőm semmihez.
2019. nov. 24. 01:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Kicsit én is ebben a helyzetben vagyok, bár nekem bizonyított depresszióm van. Neked nem tudom mi válthatja ki.

Ha gondolod írj.

Legalább magányosak nem leszünk.

2019. nov. 24. 01:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Jövő héten menj el a háziorvoshoz, és neki is mondd el a panaszaidat.
2019. nov. 24. 17:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is beszélhetnék a depresszióról, de arra jutottam, hogy az életnek mennie kell tovább. Pénz kell hogy ki tudjam fizetni a számlákat ezért nem hiányozhatok munkából csak azért mert rossz a kedvem. Takarítani sokszor nincs kedvem de muszály, égne is a fejem ha jönne hoznám vk és a konyha ragadna a kosztól. Ilyenkor egyedül a mosás nem esik nehezemre, valamiért azt szeretem, friss illat, tiszta ruha. Arról nme is beszélve hogy nem szeretném ha büdöskének hívnának a hátam mögött.

Szóval szerintem erőltesd megagad, mert ez így nem mehet tovább, mozdulj ki. Pl vegyél fel vm-t amiben jól érzed magad, és ha könnyebb akkor először csak egy ismerőshöz menj át, menj el fodrászhoz stb. Lassan de vissza fogsz találni.

2019. nov. 24. 22:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Én szívesen adok kölcsön mindenkinek.
2019. nov. 27. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!