Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ettől még jó ember vagyok?

Ettől még jó ember vagyok?

Figyelt kérdés
Sokan mondják nekem, hogy rendes ember vagyok mert eléggé emberszerető vagyok, de nagy problémám, hogy egyáltalán nem hiszek Istenben mert sok csalódás ért engem ettől még jó ember vagyok? :(
2010. júl. 23. 01:03
 1/7 anonim ***** válasza:

attól,mert nem hiszel istenben még jó ember vagy :)

én magam sem hiszel benne..

nem ebben nyilvánul meg hogy jó ember vagy e vagy sem

ez már csak egy tévhit amit vagy hisznek vagy nem

attól lesz valaki jó ember, ahogy viselkedik az életben :)

aki segít másokon és stb :)

2010. júl. 23. 01:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem attól leszel jó ember szerintem , hogy hiszel-e istenben , vagy sem . én hiszek istenben . de aki más vallásban hisz , az is lehet jó ember . nem vallási , nemi vagy faji kérdés az , hogy jó ember vagy -e vagy sem . de az sem feltétlenűl jó ember aki hisz istenben mint például az elmebeteg gyilkosok , akik isten nevében őltek, vagy a középkori inkvizícióban részt vevőkről ne is beszéljek , mert szerintem ők sem voltak túl jó emberek , pedig aztán hittek istenben .
2010. júl. 23. 01:27
 3/7 anonim ***** válasza:
én se hiszek istenben, de annyitól még jó ember vagyok :)
2010. júl. 23. 08:28
 4/7 Holdtündér ***** válasza:

Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. Én semmilyen istenben nem hiszek.

De becsületes vagyok, nem lopok, nem hazudok. Anyukám jó embert nevelt belőlem. :)

2010. júl. 23. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Persze.Attól még jó ember vagy.Hívő is gyilkolhat...pap is lehet pedo,hiába hisz istenben,nem jó ember.Ne hallgass az istenistákra.Nem vagyok ateista,még mielőtt valaki rákezdene.
2010. júl. 23. 22:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Az embereket a tetteik határozzák meg,nem pedig a hitük!Persze,hogy jó ember vagy!Ne legyen ez problémád!A problémák teszik tönkre az embert.:(Éld az életed,ahogy jónak látod és ne árts senkinek! Egyébként lehetne mesélni a "hívő" emberekről,meg a papokról,akármilyen vallásról legyen szó.:(Sajnos.:(((
2010. júl. 23. 23:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha a jóságban hiszel, akkor Isten létén is elgondolkodsz. Csak előre jellemben, a pozitív felé, figyeld meg Istennél fogsz kikötni, mert nélküle nincsen szeretet, sőt létezés sem.(nem vagyok vallásos) A csalódásaidat is vele értheted meg csak. És elárulom, semmi sem az aminek látszik. :)

üdv

25/F

2010. júl. 24. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!