Volt már olyan lány aki 14-15 évesen nagyon ronda volt de volt barátja /17-18 évesen már szép lett?
14 éves vagyok és most fogok középsuliba menni. Csúnya az arcom = sok pattanás de nem pirosak csak sok van belőle meg miteszerek az orromon ami egyépként nagy (mármint az orrom) nagyon zavar de semmit nem tehetek ellene
Félek hogy majd mindenki röhögni fog rajtam mert senkinek sem tetszik a csúnya vékony lány, és sose lesz barátom.
Van esély rá h ronda arccal is tetszek valakinek amit én teljesen kizártnak tartok.
tényleg nincsen csúnya, csak igénytelen lány..
figyelj. el nem hiszed, hogy én 14-15 évesen mennyire csúnyának hittem magam.. mondjuk az is voltam.. a barátnőimre hajtott több pasi is.. rám egyse. nagyon vékony voltam, csúnya, szemüveges, pattanásos..
és ha két képet egymás mellé raknák, hogy ilyen voltam és ilyen lettem nagyon meglepődnél.. megosztom veled én mit változtattam magamon:
-felszedtem pár kilót. (egyél mindent ami jólesik) hála Istennek nem vagyok hízékony, most se vékony, se kövér nem vagyok, 173 cm-hez 54 kg.
-elkezdtem magam sminkelni.. alapozó, pirosító, szemcerka, spirál.
-a szemüveget kontaktlencsére cseréltem
-igyekszek divatosan öltözködni, magassarkúk, tunikák, cicanaci stb..
-rendszeresen járok kozmetikushoz.
Neked is sikerülni fog! hajrá;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!