Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már olyan lány aki 14-15...

Volt már olyan lány aki 14-15 évesen nagyon ronda volt de volt barátja /17-18 évesen már szép lett?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és most fogok középsuliba menni. Csúnya az arcom = sok pattanás de nem pirosak csak sok van belőle meg miteszerek az orromon ami egyépként nagy (mármint az orrom) nagyon zavar de semmit nem tehetek ellene

Félek hogy majd mindenki röhögni fog rajtam mert senkinek sem tetszik a csúnya vékony lány, és sose lesz barátom.

Van esély rá h ronda arccal is tetszek valakinek amit én teljesen kizártnak tartok.

2010. júl. 22. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

1,mér ne tehetnél ellen?

2,nem mindenki szép középsuliba

3,mindenkinek más lány jön be

4,egy év alatt szerintem sokat fogsz változni középsuliba :D én legalábbis sokat változtam jó irányba..

2010. júl. 22. 17:48
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
ne aggódj. a szomszédunk egy nagyon ronda lány. görbehátú, csúnya, gebe és mégis van barátja. :)
2010. júl. 22. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Én olyan voltam általánosban hogy mindenki rajtam röhögött, szeplős, pattanásos, nagy orrú, lapos hajú, bő fiús ruhák... stb.

De rájöttem hogy egy kis smink, divatos hajszín/frizura, ruhák, és senki nem azt nézi majd hogy hány pattanásod van. Ennyin változtass, vagy amin úgy érzed kell és meglátod nem lesz gond.

Igaz az is hogy én még csúnya korszakomban ismertem meg a barátom... szóval nem azon múlik.

2010. júl. 22. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Én csúnya giliszta voltam általánosban, dagadt rondaság középiskolában...most alig ismernek fel a volt sulitársaim.
2010. júl. 22. 18:07
 5/12 anonim ***** válasza:
elég rondaság vagyok a környezetem szerint, 14 éves vagyok, ennek ellenére van barátom. attól függ, kinek mi a szép.
2010. júl. 22. 19:13
 6/12 anonim ***** válasza:

1. Elmész kozmetikushoz, madj segít neked eltüntetni.

2. Az "egyépként" egyébként.

3. A középiskola már nem általános iskola alsó tagozata, itt már nincsenek csúfolódások, pláne nem pattanásért.

2010. júl. 22. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
Én is ronada vagyok most is de nem várok semmi jót^^nekem így töbieket leszarom:D13/L
2010. júl. 22. 22:53
 8/12 anonim ***** válasza:
Legrondább nőből is lehet szépet csinálni. csak úgy érzem sokan félnek változni bármilyen irányba is. De csak rajtatok múlik.
2010. júl. 23. 11:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát erről csak annyit mondok, hogy van egy osztálytársam. Csupa pattanás az arca, nagy az orra, és miteszeres. De olyan szinten, hogy jajj. :D 15 éves lány amúgy. Viszont nagyon szép lány, ezt még a pattanásai alól is lehet látni. :) Majd ha azok elmúltak, még szebb lesz. Ahogy te is.
2010. júl. 23. 12:38
 10/12 A kérdező kommentje:

hát remélem h ott nem fognak gyakran leszólni bár nem hiszem

am nem hagyom el magam, szóval ezt úgy értem h sokan vannak akik semmit nem tesznek azért h szépek legyenek én próbálkozom,

öltözködni is divatosan próbálok a pattanásaim ellen is próbálkozok h eltűnjenek úgyhogy talán sikerül

2010. júl. 23. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!