Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak nekem van elegem azokból,...

Csak nekem van elegem azokból, akik "mások"?

Figyelt kérdés

Jelen esetben "mások" címszó alatt azokra a 10-20 közötti fiatalokra gondolok, akik naponta kiírnak egy kérdést, hogy "ők mások, mint a többi ember", meg "nem érdekelnek az emberek", de ettől függtlenül magányosnak érzik magukat és esedezve kérik segítségünket, hogy mondjuk már meg, mi lehet velük a baj. Erre aztán egy rakat olyan válasz érkezik, hogy "tök normális vagy, a többi a hülye", stb. .

Ha valaki feltesz egy kérdést az önismeret témakörében, azzal még semmi baj.

Semmi bajom nincsen, ha nem látom meg ugyanazt a kérdést óránként másképp megfogalmazva. De nem értem, hogy miért nem lehet felfogni, hogy vannak emberek, akik társaságkedvelők, és vannak, akik kevésbé? Miért nem fogadják el, hogy ők is ugyanolyan emberek, mint a többi, csak az utóbbi csoportba tartoznak?

2010. júl. 22. 00:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
OK, elfogadom a választ!:)
2010. júl. 26. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!