Miért olyan sok a magányos ember (főlek fiatalabb)?
Figyelt kérdés
Állandóan olvasom a kérdéseket, hogy nincsenek barátaim, depressziós az illető meg mindenféle fóbiája van. Meg tudom érteni őket, én is tettem fel ilyen jellegű kérdést, de már régebben, viszont azóta sem változott sok minden. Ezért az egészért hibáztatható valaki? Vagy csak mi magunk tehetünk róla?2010. júl. 21. 19:52
21/21 anonim válasza:
Az a baj hogy ez már nem nagyon tud vigasztalni. Itt vagyok én, és ott vannak ők, szétszórva mindenfele. És itt a vége. Ugyanúgy egyedül vagyok, akárcsak ők. Ha most szembe jönnél velem az utcán, akkor ugyanúgy elmennék melletted, mint mindenki más mellett. Sajnos kívülről nem látszik az embereken, hogy milyenek valójában. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!