Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért olyan sok a magányos...

Miért olyan sok a magányos ember (főlek fiatalabb)?

Figyelt kérdés
Állandóan olvasom a kérdéseket, hogy nincsenek barátaim, depressziós az illető meg mindenféle fóbiája van. Meg tudom érteni őket, én is tettem fel ilyen jellegű kérdést, de már régebben, viszont azóta sem változott sok minden. Ezért az egészért hibáztatható valaki? Vagy csak mi magunk tehetünk róla?
2010. júl. 21. 19:52
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát tudod, ezen én is sokat gondolkodtam. Arra jutottam,hogy az egész világ megváltozott.Most gondolok ilyenkor a médiára, a tinikre(bulizgatás,drogozás,alkoholizálás)Megmaradt azonban a normális rétegek akikre nem jellemző az elkorcsosodás-Nekik nehezebb párt és barátokat találni.

Manapság mindenki csak futó kapcsolatokat akar komoly kapcsolatot pedig nem( tiszt.a kiv.nek). A nőkben is meg férfiakban is megtalálható ez a réteg.

A többi akik szeretnének normális kapcsolatot pedig alulmaradnak.Ebből következik az önsanyargatás, mikor magunkat hibáztatjuk mit csinálhatunk rosszúl.Majd ebből következik még az újabb pech sorozat, és aztán jön a depresszió.Amiből nehéz kilábalni ha nincs mellettünk senki se.

2010. júl. 21. 20:01
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem: A sok egyforma, felszínes, idióta, gyökér ember, ez az elcseszett társadalom amiben nem találom a helyemet, na meg persze ott vannak a saját "gátlásaim". Röviden ennyi.
2010. júl. 21. 20:03
 3/21 A kérdező kommentje:

Void ez szép volt, tényleg

én is így látom a helyzetet, csak azt nem tudom hogyan lehetne kilábalni ebből

2010. júl. 21. 20:11
 4/21 A kérdező kommentje:
oh csak most látom, hogy a kérdésem nem egészen helyes, nos most itt a lehetőség javítani: *főleg
2010. júl. 21. 20:13
 5/21 anonim ***** válasza:

Régen vajon hogy volt?

Akkor is sok volt az ilyen depis ember,vagy csak manapság szaporodtak el ennyire?

Amúgy az előző 2 válaszolóval egyetértek.Én is így látom az helyzetet.

Még annyival kiegészíteném a témát,hogy miért olyan sok manapság az önbizalomhiányos ember?

2010. júl. 21. 20:23
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Az az emlegetett réteg is azért lett olyan, amilyen, mert befolyásolhatóak, és a média ezt sugározza megállás nélkül. Most már szinte fenn sem akad olyanon az ember, ha a koleszban, vagy a suliban hallja, hogy ez meg ez drogozott...megszokottá válik...

És ez szörnyű...

Hányszor néznek meg engem is, mert én nem vagyok olyan, mint ők...és mivel ők vannak tömegfölényben, ezért mi érezhetjük magunkat "kiközösítettnek"..sokszor elkeseredek emiatt, mert esetleg kicsúfolnak...de ilyenkor próbálok arra gondolni, hogy legalább nem tartozk a tömegbe, és ők, akik megpróbálnak kitűnni onnan pl drogok használatával rossz úton haladnak...

15/L

2010. júl. 21. 20:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy lehetne kilábalni ebből, hogy találsz magadnak néhány igazi barátot. Csak ugye, a sok gyökér közül nehéz kiszűrni a normális embereket, ha egyedül vagy, akkor meg még nehezebb ismerkedni, és ha még ott vannak azok a bizonyos gátlások is, akkor szinte lehetetlen. Én már kezdek beletörődni hogy ez van, ezt az egész rohadt életet egyszerűen nem nekem találták ki, és soha nem lesz senkim. :/
2010. júl. 21. 21:31
 8/21 A kérdező kommentje:
nah én is így vagyok, annyira már nem érdekel az a barátosdi, van egy barátnőm kicsit távolabb és nem akarok állandóan rajta lógni
2010. júl. 21. 21:33
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Valaki kérdezte hogymiért van ennyi önbizolom hiányos. Egyszerű. Kapcsold be a tv-t, vagy nézz meg egyujságot? Mit látsz benne? Milla Jovocic-ot, meg Tom Cruise-ot.
2010. júl. 21. 22:00
 10/21 anonim ***** válasza:
94%

utolsó:hát igen mindenhonnan a tökeletességet sugározzák.

mondjuk milla jovovich helyett én paris hiltont mondanám,mert milla ő még természetes is(nem műtette meg a mellét pl )

meg azilyen pussycat dolls félék.

a reklámokat is ha megnézed mindig csak azt sugározzák,hogy legyél tökéletes.persze,hogy a mai ember megakar mindennek felelni:S ez is vezethet depresszióhoz, és önbizalomhiányhoz.

2010. júl. 21. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!