Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért olyan sok a magányos...

Miért olyan sok a magányos ember (főlek fiatalabb)?

Figyelt kérdés
Állandóan olvasom a kérdéseket, hogy nincsenek barátaim, depressziós az illető meg mindenféle fóbiája van. Meg tudom érteni őket, én is tettem fel ilyen jellegű kérdést, de már régebben, viszont azóta sem változott sok minden. Ezért az egészért hibáztatható valaki? Vagy csak mi magunk tehetünk róla?
2010. júl. 21. 19:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Amit az utolsó kettő leírt, az is igaz, de még lehetne folytatni. Elég kimenni az utcára és látni hogy a sok többi embernek milyen könnyen megy ez az egész, soha sincsenek egyedül, vidáman élik a kis életüket, elvannak. Én vagyok az egyetlen aki mellett nincs senki. Szar egyedül. Nincs jó hatással az önbizalomra.

Jó, persze, ebben volt egy kis általánosítás, meg egy kis túlzás, de azért remélem érthető, hogy mire gondolok.

2010. júl. 21. 22:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Persze.Én is naponta látom,hogy de könnyen megy az embereknek minden.Nekem meg nehezebben mennek a dolgok.

Nem tudok olyan laza lenni,mint a többi.

Na meg ha megnézed az utcán a többi nőt/férfit.Látod,hogy mennyire nem vagy olyan se külsőleg , se belsőleg. Na meg ott vannak az újságok...Tökéletes nők, csinosak, szép arccal, bőrrel. Ha magadra nézel mit látsz?Ez sem valami jó önbizalónövelő:S.

2010. júl. 21. 22:17
 13/21 anonim ***** válasza:

Ebben igazad van, se külsőleg, se belsőleg nem vagyok olyan. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok elégedett magammal, mert így tetszek magamnak ahogy vagyok, az emberek 90%-a viszont kapásból elkönyvel "büdösrokker"-nek, "rohattgótos"-nak, meg a franc tudja minek, csak mert rózsaszín csillogós póló és fehér csőgatya helyett inkább fekete cuccokat hordok, és hosszú hajam van, és tüctüc meg lédigaga helyett inkább metált hallgatok. Elítélnek, pedig nem is ismernek.

Ezek után az önbizalmam már negatív. Mínusz százezer.

2010. júl. 21. 23:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Az ember tényleg úgy érzi, hogy tökéletesebbek. De az mind csak a nagy púder rajtuk, nem? Az a sok smink, ami elfedi a sekélyes, felszínes mivoltukat.

Az osztálytársaim között is van olyan, aki jól néz ki, a legújabb divat szerint öltözködik (a pénzze is megvan hozzá), és olyan csúnyának érzem magam mellette. És mégis, sok helyzetben elcsodálkozok azon, hogy se nem okos, és a szépsége is csak annyira tartós, amennyire a szempillaspirálja. Szinte csak feketében járok, és kicsit darkosabb a stílusom. Nekem is hosszú a hajam (a derekamat veri), és nincs sem fokozatosra, sem pedig tépettre vágatva. Annyi, hogy van egy oldalfrufrum. A jegyeim is sokkal jobbak, nem hallgatok olyan zenét, mint ő.

És azért néz le rád, mert nem vagy olyan mint ő...miért kell az ilyenek előtt kényelmetlenül érezned magad?

Miért nem hagynak minket békén?

2010. júl. 22. 10:54
 15/21 anonim válasza:

Abszolút közéjük tartozom én is.

Kitünő tanuló vagyok, nem járok fel bulizni, nem cigizek, stb. Ezért utálnak a suliban. Mindenki azt hiszi, hogy velem nem lehet semmiről beszélni( csak a könyvekről), pedig nem is ismernek. Most megyek 10.-be, úgyhogy már egy évet voltam ezzel az osztállyal, de már várom, hogy elballagjak. Ami vicces, mert általános suliban meg abban reménykedtem, hogy majd a gimiben lesznek barátaim... de mégsem.

Mindegy, biztos velem van a gond...

Hol vannak az ilyen emberek, mint ti? Körülöttem mindenkinek megvannak a saját barátai, én nem illek ebbe a képbe.

Még szerencse, hogy a családommal, meg a felnőttekkel jól kijövök, különben nem tudom, hogy bírnám ki.

2010. júl. 22. 16:42
 16/21 A kérdező kommentje:

"Hol vannak az ilyen emberek, mint ti?"

gép előtt:)

2010. júl. 22. 16:47
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez tényleg olyan érdekes ,hogy az ilyen emberek sosem vagy csak ritkán találják meg egymást :S de miért? pedig én direkt az ilyen emberekkel érezném magam jól. na de hát ez van. MOndjuk én már válaszoltam erre a kérdésre, de azért a saját példámat is hozzátenném. Én sem vagyok se bulizós,se discos, nem öltözködök csillogó villogó cuccokban,nem sminkelem magam agyon, mások szerint (saját magam szerint is:D) csendes,visszahúzodó vagyok.Ez így van.emiatt nehezebben találok barátokat,van aki le is néz miatta,hogy ilyen vagyok.Mondjuk szerencsére van barátnőm,a "legtöbb" általános iskolából...De amúgy kevés barátom van. Volt, hogy levegőnek is néztek,pedig láttam rajtuk,hogy láttak engem (rám is néztek) de hát ez van.Érdekes,hogy csak középsuliban gyűlt meg ezzel a bajom,általánosban annyira nem volt probléma ez.

Én már elfogadtam,hogy ilyen vagyok.Jó érzés,hogy nem tartozok hozzájuk.Nem akarok olyan nyafka lenni mint azok.:) Sokkal jobb így, az igaz barátokat is jobban ki lehet szűrni így.:)

18l

2010. júl. 22. 16:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Ez tényleg érdekes, hogy az ilyen magányos emberek sose találják meg egymást. Mondjuk ha már megtalálták, akkor onnantól nem magányosak, de mindegy... Itt is volt már egy rakás ilyen kérdés, hogy nincsenek barátaim, hol találjak, satöbbi. A gyk-s magányos emberek száma már simán veri a százat, komolyan mondom, össze kéne hozni egy ilyen gyk-s találkozót vagy mit, ahol ez a sok magányos ember mind összegyűlik egy helyre, és jól elvan :D
2010. júl. 22. 21:02
 19/21 anonim ***** válasza:

:D érdekes lenne...

de szerintem az embert vigasztalja az valahol, hogy már tudja, hogy vannak olyan emberek, mint ti...csak még nem találkoztunk

azok meg, akik kicsúfolnak minket, nem igazi barátokkal vannak...mind ugyanolyanok, ha egymás útjában állnak, simán félrelökik a másikat...

2010. júl. 22. 23:18
 20/21 anonim válasza:
Jó ötlet egy ilyen találkozó. xD
2010. júl. 23. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!