Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kérdezel bármit?

Miért kérdezel bármit?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom hogyan születnek a kérdések és miért. Valamit tudunk és valamit nem, de ez így is lesz bármit teszünk. Nem lehet mindent tudni amit csak tudni lehet, erre ember nem képes. Ha nem lehet mindent tudni miért a vágy tudni bármit? Ahogy tudomást szerzek, kérdéseket szerzek és miután választ kaptam a kérdésekre kielégültséget érzek, értelmet látok. Mikor értelmet látok valamiben, új tudomáshoz férek hozzá és megint kérdéseket szerzek amikre választ keresek. Nem hagy nyugodni a tudomás főként akkor ha a környezetem, ahonnan visszaigazolásaim szerzem látja az értelmet de én nem. A tudomás értelme a válasz, a kérdés tudomása az értelem, az értelem válasza a kérdés. Ennek mi értelme?

#elmélkedés #Kicsit troll #de félig komoly
2020. jan. 3. 23:12
 1/3 A kérdező kommentje:
Tudom hogy fura de ezt a hármast úgy látom ezen az oldalon pörögni mint valami mechanizmust. Azért kérdezem hátha nem csak én látom mert őszintén szólva néha kiakasztó. Olyan mint az évszakok változása, vagyis vannak benne visszatérő motívumok.
2020. jan. 3. 23:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

"ezt a hármast úgy látom ezen az oldalon pörögni mint valami mechanizmust. ... néha kiakasztó. Olyan mint az évszakok változása, vagyis vannak benne visszatérő motívumok."

Túl sokat használod a gyk-t. :)

2020. jan. 4. 13:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Szünetet tartok
2020. jan. 4. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!