Minek létezik a GYIK oldal, ha bármit kérdezel és az a válasz, hogy "Ottvanagoogle! "?
A rossz helyesírás trágársággal keverve sem ide való, drága barátom.
Igen, az oldal arra való, hogy kérdezz. És igen, a google sokunk barátja.
A kutyás kérdésedhez én sem a google linket adtam volna válaszként. De rengeteg olyan kérdés van, ami sima csicskáztatás.
Vagyis aki felelni akar, nagy valószínűséggel maga is a google barátját fogja kérdezni.
Sajnos az én tapasztalatom szerint is a kérdések többsége arról tanúskodik hogy egy kis gondolkodással megkaphatta volna a választ, csak egyszerűbb beírni a kérdést. Ha még ráadásul magyarul sem tud a kérdező, ne csodálkozzon hogy beszólnak neki. Az más kérdés,hogy kell-e leoltani.
Pl. Programozás témában az esetek többségében az derül ki hogy nem segítség kell,hanem megoldás.
Az emberek szívesen segítenek de mások helyet nem dolgoznak.
Arról nem is beszélve hogy néhány kérdés esetén gyanús hogy egyfajta trollkodás áll a háttérben mert ha valaki ennyire hülyeséget kérdez csoda hogy még él.
# 2
Igen, tény, hogy a válaszolók se különbek, mint a kérdezők.
Ahogy a kérdezők egy része se képes kérdezés előtt beütni az egyszerű kérdést a gugliba, úgy a válaszolók egy része se képes értelmezni egy kérdést, főleg nem értelmes választ adni.
De ettől még tény, hogy rengeteg kérdésre lehetne választ találni a Google használatával, ha nem lennének lusták végigolvasni az első oldal találatait.
Természetesen, tudom, van, akinek a számítógépes ismerete nem terjed ki a keresésre, az ilyenek kedvéért én nem az írom, hogy "Ottvanagoogle! ", hanem a Google válaszait linkelem, beírt kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!