Miért nem érek annyit, mint bárki más? Engem miért nem képes senki sem szeretni?
Nekem soha nem volt igazi párkapcsolatom. Mindig csak pár hónapig járok valakivel. Én bármit csinálok se vagyok jó egy férfinak sem. Az utolsó exemmel is 4 hónapig voltam együtt, és ő szakított. De amúgy a kapcsolat alatt is hazudott, átvert. Az új barátnőjével biztos jobban mint velem, mert őt biztos nem hagyja ott ennyi idő után. Hiszen az előttem lévő exével is évekig együtt volt. Tehát mindenki szemében csak én érek keveset. Gyerekkoromban viszont csúfoltak mert szolid, csendes voltam. Azt hittem felnőttkoromban jobbak lesznek az emberi kapcsolataim, de tévedtem. A 27 évemmel már fiatal sem vagyok annyira.
Sok mindenkinek összejön már ennyi idősen egy boldog kapcsolat csak nekem nem.
Nyugi, így is jobban állsz, mint egy kordbeli gyámoltalan férfi.
Kezdjük azzal, hogy már az nem jó hozzáállás, hogy meg akarsz felelni férfiaknak. A nők akkor akarnak megfelelni, ha azt érzik a pasasukról, hogy az sokkal sikeresebb.
Jellemzően egy egész jó külsejű, havi pl. 400 ezer nettóval, 10 milliós megtakarítással rendelkező nő ugyanilyen, de még akár 1,5-szer mindenben jobb pasast is csak szintjéhez mérten éppen hogy csak elfogadhatónak tart. Sőt a pasastól várja el, hogy pedálozzon érte. Viszont egy fele ennyit sem kereső, vagyontalan ugyanilyen csinos, iskolázott nő már törné magát ezért a pasasért.
A legjobb recept tehát arra, hogy ne használhassanak ki, legyél anyagilag sikeres, adjál külsődre is, és ekkor sem a még sikeresebb pasasokat célozd meg.
Nézd meg a BUÉK című filmet.
Szerintem abből rájössz hogy nem is vagy olyan rossz helyzetben.
Engem pl a szex feltölt és optimista leszek. Nem tudom te hogy vagy ezzel. :D
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!