Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normálisak ezek a gondolatok?

Normálisak ezek a gondolatok?

Figyelt kérdés
Normális, hogy a fejemben egy nap többször felteszem magamnak azokat a kérdéseket, hogy "mi a baj?" és "jól vagy?" Ezekre a kérdésekre szoktam is válaszolni, mintha beszélnék magammal, de az egész csak a fejemben történik, nem beszélek hangosan magamban. Szokott ilyen nektek is lenni?

2019. dec. 29. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen normális.

Ha sűrűn van ilyen, akkor erről kérdezhetnél orvost.

2019. dec. 29. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a dolgok feszültséget jeleznek. Ha nem tudsz kivel beszélgetni, akkor rendben van, ha felteszed a kérdést és az is, ha válaszolsz rájuk. Sőt! Én pl kirándulás közben simán megbeszélem HANGOSAN merre kell mennem vagy mit kéne az adott szituban csinálni. Energia- és stresszlevezetésre tökéletes. Ha véletlen meghallja valaki, hát istenem. Lényeg, hogy tudd miért csinálod.:)
2019. dec. 31. 06:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok:) A kiránduláson természetesen csak akkor beszélek magamban hangosan, ha egyedül vagyok:) Egyébként mindig mással beszélem meg a mivant:)
2019. dec. 31. 06:30
 4/5 anonim ***** válasza:
48%
Én is mindig beszélek magamban teljesen normális....
2020. jún. 17. 22:33
 5/5 anonim válasza:

Én is szoktam, ahogy #2 írta: kijön a stressz, mint mikor sóhajtok egy nagyot.

(A margóra: egy csomó önismereti-önfejlesztő könyvben gyakorlat, hogy kb. beszélgess magaddal.)

2020. júl. 7. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!