Lehet hogy skizofrén vagyok?
Figyelt kérdés
Amikor boldog vagyok, olyan mintha kicseréltek volna. Teljessen megváltozik a világnézetem, a hozzáállásom, minden. Egyszerűen mintha egy másik ember lennék. Sokkal nyitottabb leszek, elfogadóbb, kedvesebb, pozitívabb. Hirtelen más ember leszek. Próbálom aktívan elérni ezt az érzést. Ahoz tudnám hasonlítani, amint amikor healthy morty-ból kiszívták a negatív dolgokat és egyszerűen boldogabb lett. Viszont ha elmulik ez az érzés visszajön a normális, ahol már nem vagyok ugynazaz. Ez hogyan lehetséges? 19/f2019. dec. 7. 01:47
1/2 anonim válasza:
Ne szedd holnaptól a drogokat. És menj orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Szia!
Ha nem tudatmódosító szerektől érted el a boldogság állapotát, akkor arra kellene koncentrálnod, ami ezt a boldogság érzetet okozza, és annak a hatását kitolni.
Mondok példát: ha tegyük fel, téged a festés tesz boldoggá, akkor azt a művészeti ágat kell gyakorolni.
Mellesleg bármilyen képzőművészet, kreatív alkotó munka képes megnyugtatni, elterelni a rossz dolgokról a figyelmet. Köztük az írás, de az olvasás is nyugtathat.
Még ha nem is tudsz festeni, színezni mindenki tud. Meglepő lehet, de felnőtteknek készült színezők is vannak. Plusz a neten letölthető számtalan sablon, minta. Ezt csak úgy mondom.
Ha sokat agyalsz negatív dolgokon, azokat vonzod be magadhoz.
Én ezt az egészet nem skizofréniának, csak hangulat ingadozásnak gondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!