Most tényleg bennem van a hiba?
Minden lány a környezetemben a legújabb divat szerint öltözködik, márkás ruhákba öltöznek, kiteszik mindenüket (azt is, ami nincs), magassarkú cipőcskébe tipegnek, rengeteg sminket használnak. A közösségi portálokon 30 tipikus pózolós képeket töltenek föl, olyanokat, amik agyon van vakuzva. Mindegyik a legeslegújabb slágereket, tuc-tuc zenéket hallgatja, a többire azt mondják, hogy sz@r, és mindegyik meg van győződve róla, hogy nagyon egyediek. Sportot űznek a pasizásból, az egyik hetente cseréli, a másik meg csak azért van valakivel, hogy legyen egy pasija. SZóval, tudjátok, milyen csajokról beszélek.
Nos, én ezzel szemben nem követem a divatot, kényelmes ruhákba járok, csak fontosabb alkalomkor sminkelem magam, akkor is csak visszafogottan, rock-ot hallgatok, régebbi számokat is, iwiw-en van fönn 2 darab képem, amin csak állok és mosolygok a barátnőmmel, és nem pózolgatok a tükör előtt. Eddig csak egy barátom volt, máig együtt vagyunk, szeretjük egymást.
Emiatt kívülállónak érzem magam. Bennem van a hiba, hogy én nem vagyok ilyen? Talán változzak meg én is, és akkor nem néznek rám úgy, mint egy földönkívülire? O.o
örülj neki,h te ilyenvagy!
azok a lányok nem magukat adják
beképzelt libák
ismerem a fajtájukat!
szerintem ne változtass magadon
első sorban magadnak felelj meg, ne másoknak
öltözködj úgy ahogy jól esik
hallgass olyan számokat amiket szeretsz
kees olyan embereket akik hasonlóan vélekednek a világról
és ne törődj ilyen lányokkal
a hetente pasi váltásról inkább nem is mondok semmit
örülj,h te olyan fiúval vagy együtt akivel jól megértitek egymást
Nem, egyeltalán nem önfényezés. Csak így olyan másnak érzem magam, mintha rossz helyre születtem volna.
Első: köszönöm a válaszod. :)
Sok az ilyen kérdés...
Két fajta lány típus van: Normális és Idióta.
Gratulálunk, Ön a Normális Lányokhoz tartozik!
Nincs ebben semmi kivetni való. Semmi érdekesség. Rock zene, régebbiek, két kép. Helyes. Egyszerű vagy, korodnak teljesen megfelelő.
Nem értem, miért csinálnak ebből ekkora ügyet a 15 éves lányok. Hát kit érdekel? De komolyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!