Most bennem van a hiba vagy a korosztályomba?
16 évesen részegek?... Mondjuk én kihasználnám :D
Szerintem az az unalmas nekik hogy nem adod ki a belsődet. Az alkohol kihozná. Én is olyan voltam mint te de akkoriban a barátaim is olyanok voltak. Csaj meg sajna nem jutott mert ők is komolyabbak voltak.
Szerintem ne aggódd túl a dolgot de próbáld is ki a dolgokat mielőtt azt mondod neked nem menne. Nem azt mondom legyél részeg de minimális piával is lehet nagyot bulizni és néha belefér.
"A hiba mindig önmagunkban van."
Dalai lárma.
Ne akarj "màs lenni". Ne probàlkozz. Csak légy önmagad és ne akarj különcködni. Ha tényleg különleges vagy akkor azért birnak az emberek, de ha csak megjàtszod akkor azt érzik.
Öszinte leszek veled, nem ismerlek de az alapjàn ahogy most ezt te megfogalmaztad te is elég lenézö tipusnak hangzol. Nem az tesz különlegessé ha az ellenkezöjét csinàlod annak ami a többség. Az emberek többsége megérzi mikor valaki lenézö a màsikkal szembe, és lehet ezért nincs sok baràtod.
Ezt most leginkàbb azon alapszon hogy nekem igen sok ilyen ismerösöm van, akik folyamatosan ezzel a különcködéssel jönnek és aztàn azt hiszik hogy ezért nincsenek baràtaik, pedig leginkàbb azért idegesitöek mert folyamatosan màsokhoz hasonlitjàk magukat és lenézik öket. Bocsi ha bunkonak hangzottam, lehet teljesen rossz irànyba gondolkodok veled kapcsolatban de azért ezt jol gondold meg.
Amugy meg tényleg nem szàmit hogy a màsik mit szeret, ha legközelebb piszkàlnak csak mond meg nekik hogy éljék a sajàt életüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!