Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mér ilyen szar minden?

Mér ilyen szar minden?

Figyelt kérdés

Az a bajom,hogy lassan kezdek megbolondulni.

Ha egy kicsi idött magamra maradok,elkezdek gondolkozni mindenféléről.

Istenről,az emberekről,állatokról.És nem veszem észre magam,hogy magamban,hogy belebolondulok a kérdésekbe amiket én teszek fel.

pl:1.szinte minden nap elgondolkozok,hogy isten vane!mert az eszem azt mondja,hogy nincs de a szivem azt hogy van.Régen sokat imádkoztam,de mostmár egyáltalán nem.

2.valahogy tudom,hogy nincsenek szelemek,de mégis ha egyedül vagyok félek.

3.1-2 honapja van egy macskánk.10-20 percet is elgondolkozok azon,hogy vajon ő hogy gondolkozik.

4.(Ezen sokat gondolkozok.)

Hogyha valaki szellemi fogyatékos,az hogy gondolkozik.Magától megtud-e gyogyulni?stb..stb...stb...!!

És az a baj ezekkel a kérdésekkel,hogy sohasem tudom meg rá a 100%os választ és ez nagyon idegesit.Ami már lassan elviselhetetlen.

Még tudnék irni,nagyon sokat.Könyvet tudnék irni arról a sok dologról ami a fejembe van.

2010. júl. 18. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
61%
akkor írj könyvet...
2010. júl. 18. 21:53
 2/4 anonim ***** válasza:
72%
Tök jó, hogy ilyeneken gondolkodsz, de belebolondulni nem érdemes. Olvass utána ezekben a témákban, és így biztosan többet megtudhatsz, kialakíthatod a saját véleményed a különböző kérdésekben.
2010. júl. 18. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Sya! Teljesen megtudlak érteni. Én is így vagyok vele...Pl. (ez állandó gondom) hogy ha járok valakivel, akkor tök jól érzem magam amíg vele vagyok, de amikor egyedül vagyok akkor minden szavát kielemzem, hogy miért mondhatta, vagy miért tette azt amit épp tett...De sok mással is így vagyok. Meglátok valamit a tv-ben, pl. a híradóban egy gyilkosságot és napokig azon gondolkozom...néha már inkább totál hangosan hallgatok zenét, csak ne kelljen hallanom a saját gondolataimat, mert megbolondítanak...
2010. aug. 8. 19:14
 4/4 anonim válasza:
Szerintem fuvezz néha, én is így uzom el a hulye gondolataimat :D
2011. júl. 19. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!