Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok beszélgetni, nagyon...

Nem tudok beszélgetni, nagyon szar vagyok, mirejóezígy? :/

Figyelt kérdés

komolyan, nekem nagyon nem megy a dumálás. senkivel. szinte. mármint, akivel megy, azzal se valami k urvajól. egyszerűen tök hülye vagyok a dologhoz. vicces se vagyok. kicsit se. és ez nagyon idegesít. szóval, összességében egy nagy rakás szar vagyok. imádok élni:D

önbizalomhiányom az van bőven, hát hogy ne lenne már.. de ha tök magabiztos lennék, akkor se tudnék értelmesen, vagy akárhogy dumálni valakivel.. nagyon utálom magam, tényleg. hát hogy az életbe éljek így? de komolyan, semmi értelme.. akkora lúzer vagyok.. mi a szent szart csináljak?

2011. dec. 11. 14:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
legyél politikus.
2011. dec. 11. 14:24
 2/18 A kérdező kommentje:
ahhoz túl őszinte vagyok:/
2011. dec. 11. 14:29
 3/18 anonim ***** válasza:
"imádok élni:D" - Miért?
2011. dec. 11. 16:22
 4/18 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok sajnos. Önbizalomhiányom rárak egy lapáttal, de nekem se megy a kommunikáció. Akiket jobban ismerek, azokkal valamivel jobban megy, de vadidegenekkel egyáltalán nem.

21/F

2011. dec. 11. 17:10
 5/18 anonim ***** válasza:
kor/nem ?:D
2011. dec. 11. 18:13
 6/18 A kérdező kommentje:

imádok élni, lófa szt. irónia akart lenni.

15/L, egyébként.

21f, te már dolgozol, vagy hogy?

suliban se ment az ilyesmi?

2011. dec. 11. 18:36
 7/18 anonim ***** válasza:

én amúgy tudok beszélgetni ... olyan 5 percig aztán ennyi :S soha nem jut eszembe valami értelmes amit mondjak, kérdezgetni meg nem lehet végig

meg ha kérdeznek is valamit nem tudom hosszan kifejteni ... fasza így :D

2011. dec. 11. 18:38
 8/18 A kérdező kommentje:

ejjh, hát kérdezgetni még én is tudok, úgy-ahogy.. de ömm, az a szar, hogy pölö nincs semmi kúl sztorim amit elmesélhetnék, vagy akármi.. de áh, különben is tök hülye vagyok a beszélgetéshez._.

még igy onlájn is. monnyuk, nem panaszkodik senki, de sztem nagyon fasságokat írok. ejjh, el is ment a kedvem az élettől:D

na sebaj. max egyedül fogok megrohadni, who cares?..

ja, különben hány éves avgy, kedves 79%os?

2011. dec. 11. 18:44
 9/18 anonim ***** válasza:
22 ... úgyhogy nekem kifejezetten szánalmas már, hogy nem tudok normálisan beszélni senkivel :D
2011. dec. 11. 19:32
 10/18 A kérdező kommentje:

ehh, üdv a szánalmasok klubjában.

most sem merek ráírni valakire, mert nyilván untatnám. pedig marhára bírom. tököm kivan magammal.

2011. dec. 11. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!