Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudok beszélgetni, nagyon...

Nem tudok beszélgetni, nagyon szar vagyok, mirejóezígy? :/

Figyelt kérdés

komolyan, nekem nagyon nem megy a dumálás. senkivel. szinte. mármint, akivel megy, azzal se valami k urvajól. egyszerűen tök hülye vagyok a dologhoz. vicces se vagyok. kicsit se. és ez nagyon idegesít. szóval, összességében egy nagy rakás szar vagyok. imádok élni:D

önbizalomhiányom az van bőven, hát hogy ne lenne már.. de ha tök magabiztos lennék, akkor se tudnék értelmesen, vagy akárhogy dumálni valakivel.. nagyon utálom magam, tényleg. hát hogy az életbe éljek így? de komolyan, semmi értelme.. akkora lúzer vagyok.. mi a szent szart csináljak?

2011. dec. 11. 14:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

hát nem ez a klub aminek a tagja akartam volna lenni, de hát ez van :P

milyen fasságokat szoktál írni ? lehet nem is az, csak te érzed úgy :D

2011. dec. 11. 21:27
 12/18 anonim ***** válasza:
mármint te írtad, hogy szerinted nagy fasságokat szoktál írni :D :P
2011. dec. 11. 21:27
 13/18 A kérdező kommentje:

najóó, te tuti nem vagy szánalmas, csak hiszed:P én viszont rohadtul:D

őmm, hát.. elég nagy fasságokat. nem jó értelemben. az elején, mikor megsimertem, még írtam fasságokat jó értelemben is, de mostmár nyeehh.. de végül mégis ráírtam, és hát.. nemtom, megérte-e, monnyuk, röhögtem, dehát..

rajta lehet röhögni, mert ő egy k.urvajófej vicces okos valaki ám, én meg ettől még uncsibbnak érzem magam.. de azért ráírok, habár utána általában szarabbnak érzem magam. nem szarabbul, csak szarabbnak. de mégis jobb, mint előtte. előtte ugyanis gyomorgörcsöm van, meg multkor azt is megfigyeltem, hogy durvángyorsan ver a szívem. pedig ez csak cset, a fakkbamár. mi lenne élőben? ejjh..

te, azért vannak barátaid? nekem rohadtkevés. asszem, akit úgy ténylegesen a barátomnak hívhatok, mert hivogatjuk egymást, meg megbeszélünk szinte mindent, az kettő. egy a régi sulimból, egy meg az újból. a többiek le se szarnak. mármint az új osztályomból.

f.asza érzés.

2011. dec. 11. 23:29
 14/18 A kérdező kommentje:

így kell regényt írni egy 2 soros kérdésre válaszolva:D

nade, enivéj, fiú vagyte?

2011. dec. 11. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:

fiú lennék igen :D nekem sincs túl sok barátom, 3 de velem az a baj, hogy mind régebbről barát, új emberekkel nagyon nehezen ismerkedek és a legtöbb nem is komoly :/

meg nagyon idiótaságokat szoktam beszélni amikor zavarban vagyok, és gyakran hülyének néznek :D

2011. dec. 12. 00:48
 16/18 A kérdező kommentje:

óó, hát az idiótaság az nem mindig baj:D

persze te nyilván azt mondod, ez rossz fajta idiótaság, dehát honnan tudod?:P nem olyan biztos az, hogy hülyének néznek. szóval mégis miket szoktál beszélni?

egyébként én inkább csöndes vagyok élőben, minthogy baromságokat monnyak, az meg még szarabb:P mert ki a f aszt érdekel egy szótlan kis izé?:D

2011. dec. 12. 13:59
 17/18 anonim ***** válasza:

hát beszélek összevissza, pl sok perverz megnyilvánulásom van ami nem jó :D

de elég társaságfüggő, a legtöbb ember között képes vagyok 1 szó nélkül ülni egész végig és az valami ultra gáz, már a végén nekem fáj szinte fizikailag, hogy ennyire nem mondok semmit :S

a másik meg, a régebbi barátaimnál főleg, nekik meg tudok tényleg sok hülyeséget beszélni, de az sem a legjobb mert néha már látom rajtuk, hogy unják meg én is kicsit túlzásba viszem és az sem én vagyok teljesen, csak kicsit meg akarok felelni :/ szóval nem jó sehogyse

2011. dec. 12. 18:08
 18/18 A kérdező kommentje:

ób.aszki, hát te legalább tudsz vicces is lenni:D

mondjuk az tényleg nem jó, ha régi haverokkal sem vagy totál őszinte. mármint, ha már a barátaid, akkor nem kell megfelelned nekik bakker, hát az jelent valamit, ha a kicseszett barátaid:D mármint, ha tényleg barátok, önmagadért szeretnek, nem? szóval legyél az. önmagad. kész.

2011. dec. 12. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!