Az egoizmusbol van v mér h számomra a nöideál olyan mint én csak nőbe? :D
Figyelt kérdés
mármint nem ugy értem h izmos és borostás xD hanem h olyan stilusu csak nöi verzio. szal sötét haj barna bör stb stb +tulajdonságokba is hasonlo csak nöies:D2010. júl. 18. 19:44
1/3 anonim válasza:
azt hogy kinek mi tetszik nem maga választja hanem egy érzés ami jön,ettöl nem vagy egoista.ha biszex lennék Pamela Anderson tipúst választanék,mert én is hasonlóan nézek ki.
2/3 anonim válasza:
Ez abból adódik, hogy egy pozitív, egészséges önképed van magadról. Nagyon helyes! Én is hasonló férfira vágyok, mint amilyen nő én vagyok.
3/3 anonim válasza:
Figyeld meg a párokat: a legtöbb pár, vagy nagyon hasonló, vagy valamelyik nagyságrendekkel "jobb" csajnak/pasinak látszik, mint a párja.
Ha az egyik jobban néz ki, annak ált. az az oka, hogy az önbizalomhiányos ember saját magának akar bizonyítani: igenis sokat érek, mert megszereztem egy ilyen jó nőt/pasit.
De az ember alapvetően magához hasonló típust keres, ez olyan belénkkódolt dolog, tudatalatti, sok ember fel sem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!