Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az egoizmusbol van v mér h...

Az egoizmusbol van v mér h számomra a nöideál olyan mint én csak nőbe? :D

Figyelt kérdés
mármint nem ugy értem h izmos és borostás xD hanem h olyan stilusu csak nöi verzio. szal sötét haj barna bör stb stb +tulajdonságokba is hasonlo csak nöies:D
2010. júl. 18. 19:44
 1/3 anonim ***** válasza:
azt hogy kinek mi tetszik nem maga választja hanem egy érzés ami jön,ettöl nem vagy egoista.ha biszex lennék Pamela Anderson tipúst választanék,mert én is hasonlóan nézek ki.
2010. júl. 18. 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez abból adódik, hogy egy pozitív, egészséges önképed van magadról. Nagyon helyes! Én is hasonló férfira vágyok, mint amilyen nő én vagyok.
2010. júl. 18. 22:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Figyeld meg a párokat: a legtöbb pár, vagy nagyon hasonló, vagy valamelyik nagyságrendekkel "jobb" csajnak/pasinak látszik, mint a párja.

Ha az egyik jobban néz ki, annak ált. az az oka, hogy az önbizalomhiányos ember saját magának akar bizonyítani: igenis sokat érek, mert megszereztem egy ilyen jó nőt/pasit.

De az ember alapvetően magához hasonló típust keres, ez olyan belénkkódolt dolog, tudatalatti, sok ember fel sem ismeri.

2010. júl. 18. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!